Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Проєкт Антикорупційної програми на 2021-2022 роки (повторне обговорення)
Опубліковано 15 листопада 2021 року о 16:34

Запрошуємо до повторного громадського обговорення проєкту Антикорупційної програми Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП) на 2021-2022 роки

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 03 листопада 2010 року № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» та з урахуванням Порядку підготовки, подання антикорупційних програм на погодження до Національного агентства з питань запобігання корупції та здійснення їх погодження, затвердженого рішенням Національного агентства від 08 грудня 2017 року № 1379, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 22 січня 2018 року за №87/31539, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє про проведення відкритого обговорення проєкту Антикорупційної програми НКРЕКП на 2021-2022 роки, яке відбудеться 30 листопада 2021 року о 10.00 год.

Запрошуємо представників громадських організацій та інших заінтересованих осіб до повторного обговорення проєкту Антикорупційної програми НКРЕКП на 2021-2022 роки, спрямованої на забезпечення дотримання вимог антикорупційного законодавства; визначення корупціогенних ризиків та зменшення їхнього впливу на діяльність НКРЕКП; створення ефективних механізмів запобігання корупції, зниження рівня корупційних ризиків у роботі НКРЕКП.

Враховуючи обмеження на зібрання людей, через заходи зі стримування розповсюдження COVID-19, відкрите обговорення відбудеться у форматі відео-конференції на платформі ZOOM.

Зареєструватися для участі у заході можливо шляхом надсилання на електронну адресу Haidak@nerc.gov.ua прізвища, ім'я та по батькові, адреси, номеру мобільного телефону, адреси електронної пошти учасника, назви організації, яку представляє учасник.

Посилання на захід буде надіслано на вказані електронні адреси учасників.

Зауваження та пропозиції до проєкту Антикорупційної програми приймаються до 29 листопада  2021 року включно у письмовому та/або електронному вигляді за адресою: Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, вул. Смоленська 19, м. Київ, 03057; e-mail: Haidak@nerc.gov.ua ; контактна особа: Гайдак Валентина Василівна, тел. (044) 204-48-08.

Результати публічного громадського обговорення будуть оприлюднені на офіційному вебсайті НКРЕКП не пізніше ніж через два тижні після прийняття рішення за результатами обговорення.

З проєктом Антикорупційної програми НКРЕКП на 2021-2022 роки можна ознайомитись тут.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux