Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Відбувся круглий стіл «Порядок визначення механізмів надання електропостачальниками інформації споживачам електричної енергії на роздрібному ринку електричної енергії»
Опубліковано 29 грудня 2015 року о 17:51



Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, сьогодні провела консультації з громадськістю – засідання за круглим столом на тему: «Порядок визначення механізмів надання електропостачальниками інформації споживачам електричної енергії на роздрібному ринку електричної енергії». 

 

Метою проведення круглого столу стало визначення реальних механізмів захисту прав споживачів в частині забезпечення електропостачальниками належного, вичерпного та безперешкодного доступу кінцевих споживачів до об’єктивної та прозорої інформації у доступній для їх розуміння формі.

 

За результатами круглого столу Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, планується в 2016 році розробити та затвердити Порядок розкриття, оприлюднення та надання електропостачальниками побутовим споживачам інформації.

 

У консультаціях з громадськістю взяли участь представники Громадської ради, інших інститутів громадянського суспільства, а також представники електропостачальних компаній.

 

Засідання за круглим столом відбулося за участю члена Комісії Вікторії Морозової, керівників профільних підрозділів Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг.

 

Зокрема, під час круглого столу були розглянута презентація:


Презентація «Роль інформації у розвитку роздрібного ринку електричної енергії. Міжнародний досвід»



Голова Громадської ради Василь Котко проінформував присутніх про проблеми, які на сьогодні існують щодо забезпечення обленерго потрібною інформацією кінцевого споживача та надав пропозиції щодо вирішення цього питання.

 

Під час заходу відбувалася плідна дискусія між присутніми.

 

Представники Комісії запевнили, що усі пропозиції, які надійшли від громадськості та експертів, будуть розглянуті, та у разі їх доцільності – враховані.

 

Звіт за результатами проведених консультацій з громадськістю буде оприлюднено на офіційному веб-сайті НКРЕКП.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux