Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Відбулася робоча зустріч щодо презентації результатів дослідження з удосконалення діючої системи визначення розміру та структури тарифів для газорозподільної мережі України
Опубліковано 07 червня 2016 року о 16:07



Сьогодні в Національній комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, відбулася робоча зустріч працівників Комісії з представниками компаній AF Mercados EMI S.A. та VIS Economic & Energy Consultants S.A. з метою презентації результатів дослідження з удосконалення діючої системи визначення розміру та структури тарифів для газорозподільної мережі України.

 

У зустрічі взяли участь комерційний директор AF Mercados EMI S.A. Хорхе Коломер, партнери VIS Economic & Energy Consultants S.A. Фотіс Томаїдіс та Евангелос Пенгліс, керівник департаменту технічної політики ТОВ «Регіональна Газова Компанія» Станіслав Казда, а також представники профільних департаментів НКРЕКП та Експертної ради з питань розвитку газової промисловості та ринку природного газу, на замовлення якої цю роботу було виконано компаніями AF Mercados EMI S.A. та VIS Economic & Energy Consultants S.A.

 

Під час заходу представники компаній AF Mercados EMI S.A. та VIS Economic & Energy Consultants S.A. презентували інформацію на тему: «Результати дослідження з удосконалення діючої системи визначення розміру та структури тарифів для газорозподільної мережі України».

 

Основною метою презентації є дослідження та порівняльна характеристика діяльності компаній розподільного сектора, у розрізі таких напрямів:

- нормативно-правового регулювання допустимих витрат/лімітування доходів газорозподільних компаній в Україні та трьох вибраних країнах ЄС (Велика Британія, Франція, Чеська Республіка);

- оцінки ефективності функціонування та якості надання послуг українських операторів розподільних систем, у порівнянні з критеріями, встановленими для операторів розподільних систем у країнах ЄС (Велика Британія, Італія, Чеська Республіка, Іспанія).

 

Метою дослідження було визначити сфери потенційно можливого покращення регулювання діяльності в газорозподільному секторі України з використанням найкращих практик ЄС. Порівняння операторів розподільних систем проводилося на основі показників клієнтської бази, роботи мережі та фінансової ефективності.

 

По закінченні зустрічі сторони відзначили плідність обговорених питань та домовилися щодо подальшої співпраці стосовно пропозицій та зауважень до зазначеного дослідження.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux