Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
У лютому відбудеться навчальний курс ERRA щодо регулювання відновлюваних джерел енергії
Опубліковано 25 січня 2016 року о 12:11



Регіональна асоціація органів регулювання (ERRA), що об’єднує незалежні органи регулювання енергетики країн Центральної Європи та Євразії, щорічно організовує та успішно проводить курси для навчання всіх членів ERRA щодо професійних фінансових та економічних знань у сфері регулювання енергетики.

 

НКРЕКП є повноправним членом Асоціації та членом-засновником. Враховуючи важливість існування такої міжнародної площадки для обміну досвідом між регуляторами, представниками енергетичних та газових компаній, іншими заінтересованими сторонами, Комісія щорічно приймає активну участь в заходах ERRA, зокрема, у навчальних курсах ERRA з питань регулювання енергетики. Особливістю навчальних курсів ERRA є можливість отримання актуальної інформації від експертів енергетичного та газового секторів, практикуючих спеціалістів органів регулювання енергетики регіону та колишніх членів комісій, що входять до складу ERRA.

 

Черговий навчальний курс ERRA щодо регулювання відновлюваних джерел енергії відбудеться з 22 по 26 лютого 2016 року у м. Будапешт (Угорщина).

 

Компаніям, які виявили зацікавленість щодо участі у зазначеному навчальному курсі та інших заходах ERRA, потрібно звертатись безпосередньо до організаторів за електронною адресою: secretariat@erranet.org.

 

З додатковою інформацією щодо умов участі в навчальному курсі, тем доповідей та матеріалів можна ознайомитися за посиланням: http://www.erranet.org/RES2016. 

 

 

Довідка. Регіональна асоціація органів регулювання енергетики (ERRA) є добровільною організацією, яка об'єднує незалежні органи регулювання енергетики країн Центральної Європи, Євразії та афілійовані члени з Африки, Азії, Середнього Сходу і США.

Основним завданням Асоціації є сприяння обміну досвідом між членами і розширення доступу до накопиченого досвіду регулювання енергетики у всьому світі.

Члени-засновники визначили наступні цілі ERRA:

- вдосконалення державної системи регулювання енергетики країн-членів Асоціації;

- надання допомоги у забезпеченні стабільної роботи органів регулювання енергетики, які наділені правом самоврядування і відповідними повноваженнями;

- сприяння розвитку більш тісного співробітництва між органами регулювання регіону, полегшення процесу обміну інформацією та досвідом між членами Асоціації та представниками органів регулювання з різних країн світу, підвищення рівня наукових досліджень та практичних знань.

Статут Асоціації виділяє п'ять різних категорій членства:

- повноправні члени;

- асоційовані члени;

- афілійовані члени;

- почесні члени;

- члени-засновники.

 

Веб-сайт Регіональної асоціації органів регулювання енергетики (ERRA) знаходиться за адресою www.erranet.org.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux