Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Привітання НКРЕКП з нагоди Дня енергетика, 22 грудня 2022 року
Опубліковано 22 грудня 2022 року о 08:00

Шановні колеги! Шановні енергетики! Шановні герої нашого часу! Шановні бійці енергетичного фронту!

Колектив Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, щиро вітає вас з професійним святом - Днем енергетика!

Ми впевнені, що цього року до нашого привітання приєднується кожний громадянин України. Кожен, хто на собі, на своєму помешканні відчув результати вашої невпинної роботи.

Без сумніву, ваша цілодобова варта задля збереження енергосистеми буде оспівана у віршах. Про вашу мужність та самовідданість при виконанні своїх обов’язків знімуть фільми. Ваш безцінний досвід з балансування та подолання наслідків блекауту будуть вивчати європейські колеги.

Ми живемо у час, коли люди особливо гостро відчувають цінність наявності вдома світла, газу, води та гарячих батарей. Ми як діти радіємо, коли після багатогодинних відключень в квартирах нарешті з’являється електрика. Будьте певні, що в ці моменти всі без виключення відчувають глибоку вдячність за працю енергетиків.

Незважаючи на ворожі обстріли та руйнування, ви стійко продовжуєте відновлювати пошкоджені енергетичні об’єкти, налагоджувати їх роботу. Ви вкотре даруєте людям можливість жити, працювати та бути на зв’язку з рідними.

Сьогодні дві професії з гордістю та надією згадують найчастіше. Це військові, які на передовій боронять нашу державність та територіальну цілісність. І це енергетики, які теж боронять нашу енергосистему, виробляють, передають, розподіляють, постачають. Часто на межі людських та технічних можливостей забезпечують споживачів життєво необхідними енергоресурсами.

Попереду – наша перемога, попереду копітка робота з відновлення енергетичної інфраструктури, відбудова пошкодженого та будівництво нового сучасного!

Регулятор високо цінує усі ваші зусилля та висловлює вдячність за вашу непросту, проте таку важливу працю!

Ми й надалі будемо працювати разом, створюючи сприятливі умови для вашої роботи, задля зміцнення енергетичної безпеки, відбудови та розвитку енергетичної галузі України.

Дозвольте побажати вам здоров’я, миру та злагоди!

З глибокою повагою, 

Голова, члени та колектив НКРЕКП




Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux