Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Оприлюднюються узагальнені зауваження та пропозиції до проєкту постанови щодо змін до Порядку встановлення, перегляду та припинення дії «зеленого» тарифу на електроенергію для суб’єктів господарської діяльності, споживачів електроенергії, у тому числі енергетичних кооперативів, та приватних домогосподарств
Опубліковано 12 грудня 2019 року о 13:53



На виконання вимог частини четвертої статті 15 Закону України «Про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг» та відповідно до пункту 3.3 Порядку проведення відкритого обговорення проєктів рішень Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, затвердженого постановою НКРЕКП від 30.06.2017 № 866, оприлюднюються Узагальнені зауваження і пропозиції до проєкту, рішення НКРЕКП, що має ознаки регуляторного акта – постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, «Про затвердження Змін до постанови НКРЕКП від 30 серпня 2019 року № 1817», які були отримані від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань, органів місцевого самоврядування та інших заінтересованих осіб у період з 24.10.2019 до 05.11.2019 (див. тут).

 

Проєкт постанови НКРЕКП, що має ознаки регуляторного акта, та матеріали оприлюднені на офіційному вебсайті НКРЕКП у мережі Інтернет http://www.nerc.gov.ua/proyekti-rishen?&name=Про затвердження Змін до Порядку встановлення, перегляду та припинення дії "зеленого" тарифу на електричну енергію для суб’єктів господарської діяльності, споживачів електричної енергії, у тому числі енергетичних кооперативів, та приватних домогосподарств, генеруючі установки яких виробляють електричну енергію з альтернативних джерел енергії .

 

Відкрите обговорення відбудеться 18 грудня 2019 року о 14:00 в приміщенні Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, за адресою: 03057, м. Київ, вул. Смоленська, 19, каб. 214.

 

Особам, які надали зауваження та пропозиції до проєкту рішення НКРЕКП, за 3 робочі дні до проведення відкритого обговорення (розгляду зауважень та пропозицій) НКРЕКП буде направлено листи-запрошення.

 

Інші особи, які бажають взяти участь у відкритому обговоренні (розгляді зауважень та пропозицій) проєкту рішення НКРЕКП, можуть подати заявки про участь у такому обговоренні до НКРЕКП не пізніше як за 2 дні до проведення розгляду (відкритого обговорення). Для участі у відкритому обговоренні проєкту рішення НКРЕКП, заявки приймаються до 13 грудня 2019 року у письмовому та/або електронному вигляді на адресу: mikhailovsky@nerc.gov.ua.

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux