Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Оприлюднюються узагальнені зауваження та пропозиції до проєкту постанови щодо Примірного договору про доступ до пропускної спроможності міждержавних перетинів (міждержавних електричних мереж України)
Опубліковано 02 березня 2020 року о 17:28



На виконання вимог частини четвертої статті 15 Закону України «Про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг» та відповідно до пункту 3.3 Порядку проведення відкритого обговорення проєктів рішень Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, затвердженого постановою НКРЕКП від 30.06.2017 № 866, оприлюднюються Узагальнені зауваження та пропозиції до проєкту рішення НКРЕКП, що має ознаки регуляторного акта, – постанови «Про затвердження Примірного договору про доступ до пропускної спроможності міждержавних перетинів (міждержавних електричних мереж України)» (див. тут).

 

Одночасно повідомляємо, що до таблиці узагальнених зауважень та пропозицій до проєкту рішення НКРЕКП не були включені пропозиції ДП «НЕК «Укренерго», направлені листом від 08.07.2019 № 01/25326, оскільки вони були надані не за формою, передбаченою додатком 1 Порядку проведення відкритого обговорення проєктів рішень Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг.

 

Проєкт рішення НКРЕКП та матеріали оприлюднені на офіційному веб-сайті НКРЕКП у мережі Інтернет http://www.nerc.gov.ua/proyekti-rishen?&name=Про затвердження Примірного договору про доступ до пропускної спроможності міждержавних перетинів (міждержавних електричних мереж України) .

 

Відкрите обговорення проєкту рішення НКРЕКП відбудеться 10 березня 2020 року о 14-00 в приміщенні Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, за адресою: 03057, м.Київ, вул. Смоленська, 19, к. 311.

 

Для участі у відкритому обговоренні проєкту рішення НКРЕКП заявки приймаються до 6 березня 2020 року (включно) у електронному вигляді на адресу: plakhuta@nerc.gov.ua . У заявці вказати прізвище, ім’я, по-батькові, посаду та організацію.

 

Крім того, звертаємо увагу на те, що НКРЕКП відноситься до переліку організацій, що мають спеціальний статус у частині допуску іноземних громадян до будівлі. У зв’язку з цим, для участі у відкритому обговоренні проєкту рішення НКРЕКП іноземним громадянам необхідно до 5 березня 2020 року (включно) надати на електронні адреси plakhuta@nerc.gov.ua та box@nerc.gov.ua заявку, в якій вказати інформацію:

- прізвище, ім’я, по-батькові,

- дата народження,

- громадянство,

- посада та організація,

- контактний телефон.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux