Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Оприлюднюються узагальнені зауваження та пропозиції до проєкту постанови – зміни до Кодексу ГТС, Кодексу ГРМ, Типового договору транспортування та Ліцензійних умов з виробництва теплової енергії
Опубліковано 12 січня 2023 року о 17:49

Відповідно до частини четвертої статті 15 Закону України «Про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг» (Закон України), зауваження і пропозиції до проектів рішень, одержані протягом встановленого строку, оприлюднюються шляхом розміщення на офіційному веб-сайті Регулятора та підлягають обов'язковому розгляду Регулятором за участі фізичних, юридичних осіб, їх об'єднань, органів місцевого самоврядування та інших заінтересованих осіб, які надали такі зауваження та пропозиції, у порядку, затвердженому Регулятором.

На виконання вимог Закону України, оприлюднюються Узагальнені зауваження і пропозиції до проєкту постанови НКРЕКП «Про затвердження та внесення змін до деяких постанов НКРЕКП», що має ознаки регуляторного акта (проєкт постанови), які були отримані від фізичних, юридичних осіб, їх об'єднань, органів місцевого самоврядування та інших заінтересованих осіб у період з 29.11.2022 по 09.12.2022 включно.

Одночасно повідомляємо, що до таблиці узагальнених зауважень та пропозицій до проєкту постанови, не були включені зауваження та пропозиції, надані АТ «Чернівцігаз», оскільки вони надійшли до НКРЕКП 14.12.2022, тобто з порушенням встановленого строку.

Особам, які надали зауваження та пропозиції до проєкту постанови, за 3 робочі дні до проведення відкритого обговорення (розгляду зауважень та пропозицій) НКРЕКП буде направлено листи-запрошення щодо проведення відкритого обговорення.

Інші особи, які бажають взяти участь у відкритому обговоренні (розгляді зауважень та пропозицій) проєкту рішення НКРЕКП, можуть подати заявки про участь у такому обговоренні до НКРЕКП не пізніше як за 1 робочий день до проведення розгляду (відкритого обговорення). Для участі у відкритому обговоренні проєкту рішення НКРЕКП заявки приймаються в електронному вигляді на електронну адресу kulakovska@nerc.gov.ua .

Заявка про бажання приймати участь у відкритому обговоренні має обов’язково містити контактну інформацію про осіб/представників організацій (ПІБ, посада, електронна адреса), які будуть приймати участь у відкритому обговоренні, з метою додаткового їх інформування щодо ідентифікатора та коду доступу до відеоконференції.

Відкрите обговорення (розгляд зауважень та пропозицій) проєкту постанови відбудеться 18.01.2023 о 14:00  за допомогою сервісу Zoom.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux