Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Оприлюднюються узагальнені зауваження і пропозиції до проєкту постанови стосовно змін до деяких постанов НКРЕ та НКРЕКП щодо стимулюючого регулювання
Опубліковано 11 серпня 2020 року о 19:30



 

 

На виконання вимог частини четвертої статті 15 Закону України «Про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг», відповідно до пункту 3.3 Порядку проведення відкритого обговорення проєктів рішень НКРЕКП, затвердженого постановою НКРЕКП від 30.06.2017 № 866, оприлюднюються Узагальнені зауваження і пропозиції до проєкту, що має ознаки регуляторного акта, - постанови НКРЕКП «Про внесення змін до деяких постанов НКРЕ та НКРЕКП» (зміни до постанов НКРЕ від 11.07.2013 № 899 «Про затвердження Порядку визначення регуляторної бази активів суб’єктів природних монополій у сфері електроенергетики», від 23.07.2013 № 1009 «Про встановлення параметрів регулювання, що мають довгостроковий строк дії, для цілей стимулюючого регулювання», від 26.07.2013 № 1029 «Про застосування стимулюючого регулювання у сфері передачі електричної енергії місцевими (локальними) електричними мережами» та постанови НКРЕКП від 05.10.2018 № 1175 «Про затвердження Порядку встановлення (формування) тарифів на послуги з розподілу електричної енергії»), які були отримані від фізичних, юридичних осіб, їх об'єднань, органів місцевого самоврядування та інших заінтересованих осіб у період з 29.04.2020 до 01.06.2020 (частину 1 див. тут. частину 2 див. тут, частину 3 див. тут, частину 4 див. тут. частину 5 див. тут. частину 6 див. тут та частину 7 див. тут).

 

З метою запобігання поширенню коронавірусу COVID-19 серед населення України та з урахуванням положення частини четвертої статті 29 Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб», пункту 1 постанови Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020 року № 641 «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», відкрите обговорення відбудеться в режимі відеоконференції 17.08.2020 о 14:00 за допомогою програми Zoom.

 

Особам, які надали зауваження та пропозиції до зазначеного проєкту рішення НКРЕКП, за 3 робочі дні до проведення відкритого обговорення (розгляду зауважень та пропозицій) НКРЕКП буде направлено листи-запрошення щодо проведення відкритого обговорення в режимі відеоконференції.

 

Інші особи, які бажають взяти участь у відкритому обговоренні (розгляді зауважень та пропозицій) проєкту рішення НКРЕКП, можуть подати заявки про участь у цьому обговоренні до НКРЕКП не пізніше як за 2 дні до проведення відкритого обговорення (розгляду зауважень та пропозицій).

 

Заявки для участі у відкритому обговоренні проєкту рішення НКРЕКП приймаються до 13 серпня 2020 року в електронному вигляді на e-mail: Lagoduk@nerc.gov.ua . У повідомленні про бажання взяти участь у відкритому обговоренні необхідно обов’язково вказати електронну адресу, яка буде ідентифікатором для відеоконференції.

 

Проєкт постанови НКРЕКП, що має ознаки регуляторного акта, та матеріали оприлюднені на офіційному вебсайті НКРЕКП у мережі Інтернет http://www.nerc.gov.ua/proyekti-rishen?&name=Про затвердження Змін до деяких постанов НКРЕ та НКРЕКП .


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux