Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Оприлюднюються узагальнені зауваження і пропозиції до проєкту постанови щодо Методики встановлення граничних цін на ринку «на добу наперед», внутрішньодобовому ринку та балансуючому ринку та внесення змін до деяких постанов НКРЕКП
Опубліковано 08 червня 2021 року о 17:04

На виконання вимог частини четвертої статті 15 Закону України «Про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг» та відповідно до пункту 3.3 Порядку проведення відкритого обговорення проєктів рішень Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, затвердженого постановою НКРЕКП від 30.06.2017 № 866, оприлюднюються Узагальнені зауваження та пропозиції до проєкту рішення НКРЕКП, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження Методики встановлення граничних цін на ринку «на добу наперед», внутрішньодобовому ринку та балансуючому ринку та внесення змін до деяких постанов НКРЕКП», які були отримані у період з 29.03.2021 по 16.04.2021 (див. тут).

Проєкт постанови НКРЕКП, що має ознаки регуляторного акта, та матеріали оприлюднені на офіційному вебсайті НКРЕКП у мережі Інтернет https://www.nerc.gov.ua/?id=60402 .

Відкрите обговорення (розгляд зауважень та пропозицій) проєкту рішення НКРЕКП, що має ознаки регуляторного акта, відбудеться 14.06.2021 року об 11:00 в режимі відеоконференції на платформі Zoom.

Особам, які надали зауваження та пропозиції до проєкту рішення НКРЕКП, за 3 робочі дні до проведення відкритого обговорення (розгляду зауважень та пропозицій) НКРЕКП буде направлено листи-запрошення.

Інші особи, які бажають взяти участь у відкритому обговоренні (розгляді зауважень та пропозицій) проєкту рішення НКРЕКП, можуть подати заявки про участь у такому обговоренні до НКРЕКП. Для участі у відкритому обговоренні проєкту рішення НКРЕКП, заявки приймаються до 09:00 години 11.06.2021 у електронному вигляді на адресу: kotiash@nerc.gov.ua.

У заявках на участь у відкритому обговоренні необхідно обов’язково вказати контактні дані представників, які візьмуть участь в обговоренні, а саме: прізвище, ім’я по батькові, посада, контактний телефон та електронну адресу, що буде ідентифікатором для відеоконференції.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux