Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Оприлюднюються результати відкритого обговорення проектів постанов щодо встановлення «зеленого» тарифу для ліцензіатів, внесення змін до постанови від 29.12.2017 № 1617, встановлення «зелених» тарифів на електроенергію та надбавки за дотримання рівня використання обладнання українського виробництва і «зелених» тарифів для приватних домогосподарств
Опубліковано 14 березня 2018 року о 14:07



На виконання Порядку проведення відкритого обговорення проектів рішень Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, затвердженого постановою НКРЕКП від 30.06.2017 № 866, 14 березня 2018 року в приміщенні НКРЕКП відбулось відкрите обговорення проектів постанов НКРЕКП «Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «Енергетична компанія «Сонячне поле», «Про встановлення «зеленого» тарифу ПП «ЕГОР», «Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «ІНДУСТРІЯ АВТО-ПЛЮС», «Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ СВП «СВІТЛОДАР», «Про внесення змін до додатка до постанови НКРЕКП від 29.12.2017 № 1617» (ТОВ «Екоенергосервіс Дніпро» (СЕС-2 Дніпропетровська обл., Солонянський р-н, на території Солонянської селищної ради), ТОВ «ЕКОТЕХНІК МИНЬКІВЦІ» (1 пусковий комплекс 2 черга СЕС Хмельницька обл., Дунаєвецький р-н, с. Миньківці, вул. Молодіжна, 42), ТОВ «Енергетична компанія «Сонячне поле» (СЕС «Щирець-1»), ПП «ЕГОР» (СЕС Дніпропетровська обл., м. Дніпро, вул. Амур-Гавань, 5-А), ТОВ «ІНДУСТРІЯ АВТО-ПЛЮС» (СЕС Хмельницька обл., м. Хмельницький, вул. Волочиська, 1/11А), ТОВ СВП «СВІТЛОДАР» (СЕС «СВІТЛОДАР»)), «Про внесення змін до додатка до постанови НКРЕКП від 29.12.2017 № 1617» (ТОВ «ЄВРОІМЕКС» (9 – 10 черги СЕС), ТОВ «КЛІАР ЕНЕРДЖІ» (Дніпропетровська обл., м. Кривий Ріг, Саксаганський р-н, район шахти «Батьківщина»), «Про встановлення «зелених» тарифів на електричну енергію, та надбавки до «зелених» тарифів за дотримання рівня використання обладнання українського виробництва для суб’єктів господарювання» (з 01 квітня 2018 року), «Про встановлення «зелених» тарифів на електричну енергію для приватних домогосподарств» (з 01 квітня 2018 року).

 

За результатами проведеного заходу оприлюднюється Протокол відкритого обговорення вищезазначених проектів (див. тут).

 

Проекти постанов НКРЕКП та матеріали оприлюднені на офіційному веб-сайті НКРЕКП у мережі Інтернет /proyekti-rishen?&name=Про встановлення "зеленого" тарифу ТОВ "Енергетична компанія "Сонячне поле", "Про встановлення "зеленого" тарифу ПП "ЕГОР", "Про встановлення "зеленого" тарифу ТОВ "ІНДУСТРІЯ АВТО-ПЛЮС", "Про встановлення "зеленого" тарифу ТОВ СВП "СВІТЛОДАР", "Про внесення змін до додатка до постанови НКРЕКП від 29.12.2017 № 1617 , /proyekti-rishen?&name=Про внесення змін до додатка до постанови НКРЕКП від 29.12.2017 № 1617", "Про встановлення "зелених" тарифів на електричну енергію та надбавки до "зелених" тарифів за дотримання рівня використання обладнання українського виробництва для суб’єктів господарювання", "Про встановлення "зелених" тарифів на електричну енергію для приватних домогосподарств .


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux