Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Оприлюднюються проекти постанов щодо встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «ЗАС ЕНЕРГОСЕРВІС», встановлення надбавки до «зеленого» тарифу ТОВ «РЕНДЖИ ТОМАШПІЛЬ» та внесення змін до додатка до постанови НКРЕКП від 26.06.2018 № 595
Опубліковано 24 липня 2018 року о 15:29



Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє про проведення відкритого обговорення проектів постанов НКРЕКП «Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «ЗАС ЕНЕРГОСЕРВІС», «Про встановлення надбавки до «зеленого» тарифу за дотримання рівня використання обладнання українського виробництва ТОВ «РЕНДЖИ ТОМАШПІЛЬ» (СЕС Одеська обл., Саратський р-н, на землях Кулевчанської сільської ради)», «Про внесення змін до додатка до постанови НКРЕКП від 26.06.2018 № 595» (у частині встановлення «зеленого» тарифу та надбавки до «зеленого» тарифу ТОВ «ЗАС ЕНЕРГОСЕРВІС» (СЕС Кіровоградська обл., Вільшанський р-н, смт Вільшанка), ТОВ «РЕНДЖИ ТОМАШПІЛЬ» (СЕС Одеська обл., Саратський р-н, на землях Кулевчанської сільської ради)).

 

Проекти постанов НКРЕКП разом з обґрунтовувальними матеріалами, необхідними для прийняття рішення, оприлюднені з метою одержання зауважень і пропозицій шляхом розміщення на офіційному веб-сайті НКРЕКП в мережі Інтернет /storage/app/uploads/public/61a/ea1/ffe/61aea1ffe8a46451756069.pdf .

 

Зауваження та пропозиції до оприлюднених документів від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються до 25.07.2018 у письмовому та/або електронному вигляді за адресою: Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, вул. Смоленська 19, м. Київ, 03057; e-mail: prykhid@nerc.gov.ua.

 

Відкрите обговорення проектів постанов НКРЕКП «Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «ЗАС ЕНЕРГОСЕРВІС», «Про встановлення надбавки до «зеленого» тарифу за дотримання рівня використання обладнання українського виробництва ТОВ «РЕНДЖИ ТОМАШПІЛЬ» (СЕС Одеська обл., Саратський р-н, на землях Кулевчанської сільської ради)», «Про внесення змін до додатка до постанови НКРЕКП від 26.06.2018 № 595» (у частині встановлення «зеленого» тарифу та надбавки до «зеленого» тарифу ТОВ «ЗАС ЕНЕРГОСЕРВІС» (СЕС Кіровоградська обл., Вільшанський р-н, смт Вільшанка), ТОВ «РЕНДЖИ ТОМАШПІЛЬ» (СЕС Одеська обл., Саратський р-н, на землях Кулевчанської сільської ради)) відбудеться 26 липня 2018 року об 11:00 в приміщенні Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, за адресою: 03057, м. Київ, вул. Смоленська, 19, каб. 214.

 

Заявки для участі у відкритому обговоренні проектів рішень НКРЕКП приймаються до 25 липня 2018 року у письмовому та/або електронному вигляді за адресою: Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, вул. Смоленська 19, м. Київ, 03057; e-mail: prykhid@nerc.gov.ua.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux