Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Оприлюднюються проєкти постанов щодо встановлення тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування, постачання, послугу з постачання теплової енергії та послугу з постачання гарячої води для КП ВІННИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ "ВІННИЦЯМІСЬКТЕПЛОЕНЕРГО", КП ТЕПЛОВИХ МЕРЕЖ "КРИВОРІЖТЕПЛОМЕРЕЖА", КП "ХАРКІВСЬКІ ТЕПЛОВІ МЕРЕЖІ"
Опубліковано 19 серпня 2020 року о 15:39



На засіданні Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, що проводилося у формі відкритого слухання 19 серпня 2020 року, схвалено проєкти постанов про встановлення тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування, постачання, послугу з постачання теплової енергії та послугу з постачання гарячої води за категоріями споживачів ліцензіатів НКРЕКП.

 

На виконання вимог Порядку проведення відкритого обговорення проектів рішень Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, затвердженого постановою від 30.06.2017 № 866, НКРЕКП повідомляє щодо проведення відкритих обговорень проєктів постанов про встановлення тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування, постачання, послугу з постачання теплової енергії та послугу з постачання гарячої води за категоріями споживачів ліцензіатів НКРЕКП.

 

Проєкти постанов про встановлення тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування, постачання, послугу з постачання теплової енергії та послугу з постачання гарячої води за категоріями споживачів ліцензіатів НКРЕКП оприлюднюються з метою одержання зауважень і пропозицій шляхом розміщення на офіційному вебсайті НКРЕКП в мережі Інтернет: http://www.nerc.gov.ua/storage/app/uploads/public/61a/e9e/788/61ae9e788080b952325060.pdf.


1. КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО ВІННИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ «ВІННИЦЯМІСЬКТЕПЛОЕНЕРГО»

 

Зауваження та пропозиції до оприлюднених матеріалів від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань, приймаються до 28 серпня 2020 року у письмовому та/або електронному вигляді за адресою: Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, вул. Смоленська 19, м. Київ, 03057; e-mail: grabar@nerc.gov.ua, контактна особа: Грабар Людмила Іванівна, тел. (044) 207-19-27.

 

Відкрите обговорення проєкту постанови НКРЕКП «Про встановлення тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування, постачання, послугу з постачання теплової енергії та послугу з постачання гарячої води КОМУНАЛЬНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ ВІННИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ «ВІННИЦЯМІСЬКТЕПЛОЕНЕРГО» відбудеться 01 вересня 2020 року о 10.00.

 

Враховуючи обмеження на зібрання людей, через заходи зі стримування розповсюдження COVID-19, відкрите обговорення проєкту постанови НКРЕКП «Про встановлення тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування, постачання, послугу з постачання теплової енергії та послугу з постачання гарячої води КОМУНАЛЬНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ ВІННИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ «ВІННИЦЯМІСЬКТЕПЛОЕНЕРГО» відбудеться онлайн на платформі Zoom, шляхом проведення онлайн трансляції з голосуванням в чаті зареєстрованих учасників.

 

Для отримання посилання на трансляцію відкритого обговорення необхідно подати заявку із зазначенням в ній прізвища, ім’я та по батькові, адреси  проживання, номеру мобільного телефону, адреси електронної пошти, пропозицій та зауважень до проєкту рішення НКРЕКП (за наявності).

Заявки для участі у відкритому обговоренні проєкту рішення НКРЕКП приймаються до 26 серпня 2020 року в письмовому та/або електронному вигляді за адресою: Сектор Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, у Вінницькій області, вул. Стрілецька, 51, м. Вінниця, 21001; e-mail: energo.vn@newline.net.ua, в копії grabar@nerc.gov.ua.

 

2. КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО ТЕПЛОВИХ МЕРЕЖ «КРИВОРІЖТЕПЛОМЕРЕЖА»

Зауваження та пропозиції до оприлюднених матеріалів від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань, приймаються до 28 серпня 2020 року у письмовому та/або електронному вигляді за адресою: Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, вул. Смоленська 19, м. Київ, 03057; e-mail: batenchuc@nerc.gov.ua, контактна особа: Батенчук Поліна Олексіївна, тел. (044) 207-19-94.

 

Відкрите обговорення проєкту постанови НКРЕКП «Про встановлення тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування, постачання та послугу з постачання теплової енергії КОМУНАЛЬНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ ТЕПЛОВИХ МЕРЕЖ «КРИВОРІЖТЕПЛОМЕРЕЖА» відбудеться 01 вересня 2020 року о 15:00 у приміщенні актового залу КПТМ «КРИВОРІЖТЕПЛОМЕРЕЖА»  за адресою: м. Кривий Ріг, пров. Держньова, 9.

 

Заявки для участі у відкритому обговоренні проєкту рішення НКРЕКП приймаються до 26 серпня 2020 року в письмовому та/або електронному вигляді за адресою: Відділ Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, у Дніпропетровській області вул. Володимира Мономаха, 17А, м. Дніпро, 49000; e-mail: energo.dp@newline.net.ua, в копії batenchuc@nerc.gov.ua.

 

3. КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО «ХАРКІВСЬКІ ТЕПЛОВІ МЕРЕЖІ»

 

Зауваження та пропозиції до оприлюднених матеріалів від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань, приймаються до 28 серпня 2020 року у письмовому та/або електронному вигляді за адресою: Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, вул. Смоленська 19, м. Київ, 03057; e-mail: kaplychenko@nerc.gov.ua, контактна особа: Каплюченко Роман Володимирович, тел. (044) 207-19-45.

 

Відкрите обговорення проєкту постанови НКРЕКП «Про встановлення тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування, постачання, послугу з постачання теплової енергії та послугу з постачання гарячої води КОМУНАЛЬНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «ХАРКІВСЬКІ ТЕПЛОВІ МЕРЕЖІ» відбудеться 01 вересня 2020 року о 10:00.

 

Враховуючи обмеження на зібрання людей, через заходи зі стримування розповсюдження COVID-19, відкрите обговорення проєкту постанови НКРЕКП «Про встановлення тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування, постачання, послугу з постачання теплової енергії та послугу з постачання гарячої води КОМУНАЛЬНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «ХАРКІВСЬКІ ТЕПЛОВІ МЕРЕЖІ» відбудеться онлайн на платформі Zoom, шляхом проведення онлайн трансляції з голосуванням в чаті зареєстрованих учасників.

 

Для отримання посилання на трансляцію відкритого обговорення необхідно подати заявку із зазначенням в ній прізвища, ім’я та по батькові, адреси  проживання, номеру мобільного телефону, адреси електронної пошти, пропозицій  та зауважень до проєкту рішення НКРЕКП (за наявності).

 

Заявки для участі у відкритому обговоренні проєкту рішення НКРЕКП приймаються до 26 серпня 2020 року в письмовому та/або електронному вигляді за адресою: Відділ Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, у Харківській області, вул. Кооперативна, 12/14, к. 229, м. Харків, 61003; e-mail: energo.kh@newline.net.ua, в копії kaplychenko@nerc.gov.ua.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux