Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Оприлюднюються проєкти постанов щодо встановлення тарифів на послуги з розподілу електричної енергії на 2022 рік для АТ «УКРЗАЛІЗНИЦЯ» та ТОВ «НАФТОГАЗ ТЕПЛО»
Опубліковано 24 листопада 2021 року о 13:15

На засіданні Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, що проводилося у формі відкритого слухання 24 листопада 2021 року схвалено проєкти постанов НКРЕКП щодо встановлення тарифів на послуги з розподілу електричної енергії на 2022 рік для: АТ «УКРЗАЛІЗНИЦЯ» та ТОВ «НАФТОГАЗ ТЕПЛО» (в межах розташування системи розподілу електричної енергії на території м. Новояворівськ, смт Івано-Франково, смт Шкло, с. Новий Яр, с. Ліс, х. Окілки, х. Батоги, с. Старичі, с. Стадники Яворівського району Львівської області та м. Новий Розділ Львівської області.

 

На виконання вимог Порядку проведення відкритого обговорення проектів рішень Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, затвердженого постановою від 30.06.2017 № 866, НКРЕКП повідомляє щодо проведення відкритого обговорення проєктів постанов НКРЕКП щодо встановлення тарифів на послуги з розподілу електричної енергії для вищезазначених компаній.

 

Враховуючи вимоги постанови Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 року № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (зі змінами) відкрите обговорення відбудеться дистанційно шляхом застосування технічних засобів, зокрема відео- та аудіозв’язку 6 грудня 2021 року о 10:00.

 

Проєкти постанов НКРЕКП оприлюднено разом з обґрунтувальними матеріалами з метою одержання зауважень і пропозицій на офіційному вебсайті НКРЕКП.

 

Зауваження та пропозиції слід надсилати на адресу: Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, 03057, м. Київ, вул. Смоленська, 19; e-mail: lagoduk@nerc.gov.ua (надіслати обов’язково у форматі Word та у форматі PDF). Контактна особа: Лагодюк Тетяна Іванівна, тел. (044) 204-48-88.

 

Зауваження та пропозиції до оприлюднених матеріалів від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються до 2 грудня 2021 року (включно) у письмовому та електронному вигляді.

 

Заявки для участі у відкритому обговоренні проєктів рішень НКРЕКП (із зазначенням ПІБ та посади учасника) приймаються до 12:00 3 грудня 2021 року в письмовому та електронному вигляді за адресою: Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, вул. Смоленська, 19, м. Київ, 03057, e-mail: lagoduk@nerc.gov.ua.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux