Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Оприлюднюються для відкритого обговорення проекти постанов щодо встановлення «зелених» тарифів ТОВ «МАСТЕРЕНЕРГО ІНВЕСТ» і ПАТ «УКРТРАНСГАЗ» та встановлення надбавки до «зеленого» тарифу за дотримання рівня використання обладнання українського виробництва ТОВ «Ренджи Сарата»
Опубліковано 05 вересня 2017 року о 16:35



Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє про проведення відкритого обговорення проектів постанов НКРЕКП «Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «МАСТЕРЕНЕРГО ІНВЕСТ», «Про встановлення «зеленого» тарифу ПАТ «УКРТРАНСГАЗ» та «Про встановлення надбавки до «зеленого» тарифу за дотримання рівня використання обладнання українського виробництва ТОВ «Ренджи Сарата» (СЕС Вінницька обл., Шаргородський р-н, м. Шаргород, вул. Лугова, 96)».

 

Проекти постанов НКРЕКП, разом з обґрунтовувальними матеріалами, необхідними для прийняття рішення, оприлюднені з метою одержання зауважень і пропозицій шляхом розміщення на офіційному веб-сайті НКРЕКП в мережі Інтернет http://www.nerc.gov.ua/data/filearch/Proekty/proekty_rishen/2017/proekt_212/proekt_212-05.09.2017.pdf .

 

Зауваження та пропозиції до оприлюднених документів від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань, приймаються до 29.09.2017 у письмовому та/або електронному вигляді за адресою: Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, вул. Смоленська 19, м. Київ, 03057; e-mail: pechenovska@nerc.gov.ua, Контактна особа Печеновська Юлія Миколаївна тел. (044) 204-70-32.

 

Відкрите обговорення проектів постанов НКРЕКП: «Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «МАСТЕРЕНЕРГО ІНВЕСТ», «Про встановлення «зеленого» тарифу ПАТ «УКРТРАНСГАЗ» та «Про встановлення надбавки до «зеленого» тарифу за дотримання рівня використання обладнання українського виробництва ТОВ «Ренджи Сарата» (СЕС Вінницька обл., Шаргородський р-н, м. Шаргород, вул. Лугова, 96)», яке відбудеться 3 жовтня 2017 року о 14:00 в приміщенні Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, за адресою: 03057, м. Київ, вул. Смоленська, 19, каб. 123.

 

Заявки для участі у відкритому обговоренні проекту рішення НКРЕКП приймаються до 29 вересня 2017 року у письмовому та/або електронному вигляді за адресою: Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, вул. Смоленська 19, м. Київ, 03057; e-mail: pechenovska@nerc.gov.ua.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux