Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Оприлюднюються для відкритого обговорення проекти постанов щодо встановлення "зелених" тарифів на електричну енергію, та надбавки до "зелених" тарифів за дотримання рівня використання обладнання українського виробництва для суб’єктів господарювання та щодо встановлення "зелених" тарифів на електричну енергію для приватних домогосподарств
Опубліковано 31 жовтня 2017 року о 17:56



Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє про проведення відкритого обговорення проектів постанов НКРЕКП «Про встановлення «зелених» тарифів на електричну енергію, та надбавки до «зелених» тарифів за дотримання рівня використання обладнання українського виробництва для суб’єктів господарювання» (з 01 січня 2018 року), «Про встановлення «зелених» тарифів на електричну енергію для приватних домогосподарств» (з 01 січня 2018 року)

 

Проекти постанов НКРЕКП, разом з обґрунтовувальними матеріалами, необхідними для прийняття рішення, оприлюднені з метою одержання зауважень і пропозицій шляхом розміщення на офіційному веб-сайті НКРЕКП в мережі Інтернет http://www.nerc.gov.ua/storage/app/uploads/public/61a/ea3/4a1/61aea34a14fd3240629372.pdf

 

Зауваження та пропозиції до оприлюднених документів від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань, приймаються до 17.11.2017 у письмовому та/або електронному вигляді за адресою: Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, вул. Смоленська 19, м. Київ, 03057; e-mail: pechenovska@nerc.gov.ua,  prykhid@nerc.gov.ua .

 

Відкрите обговорення проектів постанов НКРЕКП «Про встановлення «зелених» тарифів на електричну енергію, та надбавки до «зелених» тарифів за дотримання рівня використання обладнання українського виробництва для суб’єктів господарювання»(з 01 січня 2018 року), «Про встановлення «зелених» тарифів на електричну енергію для приватних домогосподарств» (з 01 січня 2018 року) відбудеться 22 листопада 2017 року о 10:00 в приміщенні Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, за адресою: 03057, м. Київ, вул. Смоленська, 19, каб. 123.

 

Заявки для участі у відкритому обговоренні проекту рішення НКРЕКП приймаються до 17 листопада 2017 року у письмовому та/або електронному вигляді за адресою: Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, вул. Смоленська 19, м. Київ, 03057; e-mail: pechenovska@nerc.gov.ua, prykhid@nerc.gov.ua .


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux