Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Оприлюднюється проєкт постанови щодо встановлення тарифів на централізоване водопостачання та централізованого водовідведення для КП «МАРІУПОЛЬСЬКЕ ВИРОБНИЧЕ УПРАВЛІННЯ ВОДОПРОВІДНО-КАНАЛІЗАЦІЙНОГО ГОСПОДАРСТВА»
Опубліковано 29 квітня 2021 року о 15:47

На  засіданні Національної комісії, що здійснює державне регулювання у   сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП), яке проводилося у   формі відкритого слухання 28 квітня 2021 року, схвалено проект постанови  «Про внесення змін до постанови Національної комісії, що здійснює   державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг,   від 16 червня 2016 року № 1141» щодо встановлення тарифів на   централізоване водопостачання та централізованого водовідведення КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «МАРІУПОЛЬСЬКЕ ВИРОБНИЧЕ УПРАВЛІННЯ ВОДОПРОВІДНО-КАНАЛІЗАЦІЙНОГО ГОСПОДАРСТВА».

На  виконання вимог Порядку проведення відкритого обговорення проектів   рішень Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах   енергетики та комунальних послуг, затвердженого постановою від 30 червня  2017 року № 866, НКРЕКП повідомляє про проведення відкритого   обговорення проекту постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови   Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах   енергетики та комунальних послуг, від 16 червня 2016 року № 1141» щодо   встановлення тарифів на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення для КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «МАРІУПОЛЬСЬКЕ ВИРОБНИЧЕ   УПРАВЛІННЯ ВОДОПРОВІДНО-КАНАЛІЗАЦІЙНОГО ГОСПОДАРСТВА».

Проєкт  постанови НКРЕКП та матеріали, що обґрунтовують прийняття рішення,   оприлюднюються з метою одержання зауважень і пропозицій шляхом   розміщення на офіційному вебсайті НКРЕКП у мережі Інтернет http://www.nerc.gov.ua/data/filearch/Proekty/2021/pr_84/pr_84-2021.pdf .

Зауваження  та пропозиції до оприлюднених матеріалів від фізичних та юридичних   осіб, їх об’єднань, приймаються до 11 травня 2021 року у письмовому   та/або електронному вигляді за адресою: Національна комісія, що здійснює  державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, вул.   Смоленська, 19, м. Київ, 03057; e-mail: deptaryfvoda@nerc.gov.ua, контактна особа: Рачук Алла Миколаївна, тел. (044) 207-19-03.

Відкрите  обговорення проекту постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови   Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах   енергетики та комунальних послуг, від 16 червня 2016 року № 1141» щодо   встановлення тарифів на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення для КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «МАРІУПОЛЬСЬКЕ ВИРОБНИЧЕ   УПРАВЛІННЯ ВОДОПРОВІДНО-КАНАЛІЗАЦІЙНОГО ГОСПОДАРСТВА» відбудеться 17 травня 2021 року о 10:00 за адресою: вул. Соборна, 7, м. Маріуполь, Донецька обл. у режимі онлайн-конференції на платформі ZOOM,  ураховуючи вимоги постанови Кабінету Міністрів України від 09 грудня  2020 року № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження  обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на  території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої  коронавірусом SARS-CoV-2» (зі змінами).

Заявки для участі у відкритому обговоренні проекту рішення НКРЕКП приймаються до 11 травня  2021 року в письмовому та/або електронному вигляді за адресою: Відділ  Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах  енергетики та комунальних послуг, у Дніпропетровській області за  адресою: вул. В. Володимира Мономаха 17 А, м. Дніпро 49000; e-mail: energo.dp@newline.net.ua .


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux