Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Оприлюднюється проєкт постанови щодо схвалення Інвестиційної програми ТОВ «КРАМАТОРСЬКТЕПЛОЕНЕРГО» на 2021 рік
Опубліковано 02 червня 2021 року о 11:10

На засіданні Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (далі – НКРЕКП), що проводилося у формі відкритого слухання 02 червня 2021 року, схвалено проєкт постанови НКРЕКП «Про схвалення Інвестиційної програми ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «КРАМАТОРСЬКТЕПЛОЕНЕРГО» на 2021 рік».

 На виконання вимог Порядку проведення відкритого обговорення проектів рішень Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, затвердженого постановою НКРЕКП від 30 червня 2017 року № 866, НКРЕКП повідомляє про проведення відкритого обговорення проєкту постанови НКРЕКП «Про схвалення Інвестиційної програми ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «КРАМАТОРСЬКТЕПЛОЕНЕРГО» на 2021 рік» за місцем надання послуг ТОВАРИСТВОМ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «КРАМАТОРСЬКТЕПЛОЕНЕРГО».

 Проєкт постанови НКРЕКП разом з протоколом відкритого обговорення Інвестиційної програми ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «КРАМАТОРСЬКТЕПЛОЕНЕРГО» на 2021 рік та обґрунтовувальними матеріалами, необхідними для прийняття рішення, оприлюднюються з метою одержання зауважень і пропозицій шляхом розміщення на офіційному вебсайті НКРЕКП в мережі Інтернет http://www.nerc.gov.ua/data/filearch/Proekty/2021/pr_109/pr_109-2021.pdf .

 Зауваження та пропозиції до оприлюднених матеріалів від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань, приймаються до 12 червня 2021 року у письмовому та/або електронному вигляді за адресою: Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, вул. Смоленська, буд. 19, м. Київ, 03057; e-mail: sapozhkova@nerc.gov.ua, контактна особа: Сапожкова Анжела Юріївна, тел. (044) 207-19-24.

 Відкрите обговорення проєкту постанови НКРЕКП «Про схвалення Інвестиційної програми ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «КРАМАТОРСЬКТЕПЛОЕНЕРГО» на 2021 рік» відбудеться 15 червня 2021 року о 15:00.

 Враховуючи обмеження на зібрання людей, через заходи зі стримування розповсюдження COVID-19, відкрите обговорення проєкту постанови НКРЕКП «Про схвалення Інвестиційної програми ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «КРАМАТОРСЬКТЕПЛОЕНЕРГО» на 2021 рік» відбудеться онлайн на платформі ZOOM, шляхом проведення онлайн трансляції з голосуванням в чаті зареєстрованих учасників.

 Для отримання посилання на трансляцію відкритого обговорення необхідно подати заявку із зазначенням в ній прізвища, ім’я та по батькові, адреси, номеру мобільного телефону, адреси електронної пошти, пропозицій та зауважень до проєкту рішення НКРЕКП (за наявності).

 Заявки для участі у відкритому обговоренні проєкту рішення НКРЕКП приймаються до 12 червня 2021 року у письмовому та/або електронному вигляді за адресою: Відділ Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, у Дніпропетровській  області, вул. Володимира Мономаха, 17А, м. Дніпро, 49000; e-mail: dnipro@nerc.gov.ua, в копії sapozhkova@nerc.gov.ua.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux