Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Оприлюднюється проєкт постанови, що має ознаки регуляторного акта, – зміни до Порядку ліцензування видів господарської діяльності, державне регулювання яких здійснюється НКРЕКП
Опубліковано 02 квітня 2021 року о 13:38

НАЦІОНАЛЬНА КОМІСІЯ, ЩО ЗДІЙСНЮЄ ДЕРЖАВНЕ РЕГУЛЮВАННЯ У СФЕРАХ ЕНЕРГЕТИКИ ТА КОМУНАЛЬНИХ ПОСЛУГ


ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення проєкту, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про внесення змін до Порядку ліцензування видів господарської діяльності, державне регулювання яких здійснюється Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг»


Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, розробила проєкт постанови НКРЕКП «Про внесення змін до Порядку ліцензування видів господарської діяльності, державне регулювання яких здійснюється Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг», що має ознаки регуляторного акта, який був схвалений 31 березня 2021 року.


Метою прийняття зазначеного проєкту постанови є необхідність вдосконалення Порядку ліцензування видів господарської діяльності, державне регулювання яких здійснюється Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, в частині уточнення підстав для прийняття НКРЕКП рішення про анулювання ліцензій та приведення його у відповідність до вимог чинного законодавства.


Зазначені зміни дозволять НКРЕКП дотримуватися принципів пропорційності порушення і покарання та ефективності санкцій, які мають стримуючий вплив, та приймати рішення про анулювання ліцензії у випадку серйозного і тривалого правопорушення, негативні наслідки якого були суттєвими для відповідної сфери регулювання.


Проєкт постанови НКРЕКП, що має ознаки регуляторного акта, разом з аналізом його впливу, обргунтуванням та порівняльною таблицею оприлюднені з метою одержання зауважень і пропозицій шляхом розміщення на офіційному вебсайті НКРЕКП в мережі Інтернет http://www.nerc.gov.ua/data/filearch/Proekty/2021/pr_73/pr_73-2021.zip .


Зауваження та пропозиції до проєкту постанови слід надсилати на адреси: Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, 03057, м. Київ, вул. Смоленська, 19; e-mail: solovei@nerc.gov.ua .


Зауваження та пропозиції до проєкту постанови мають надаватись у письмовому та електронному вигляді у форматах doc, docx за формою згідно з додатком 1 Порядку проведення відкритого обговорення проектів рішень Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, що затверджений постановою НКРЕКП від 30.06.2017 № 866.


Зауваження і пропозиції від фізичних, юридичних осіб, їх об’єднань та інших заінтересованих осіб приймаються до 20 квітня 2021 року (включно) у письмовому або електронному вигляді.


Національна комісія, що здійснює державне регулювання

у сферах енергетики та комунальних послуг

02.04.2021


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux