Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Оприлюднюється розділ “Різне” порядку денного засідання НКРЕКП 29 жовтня
Опубліковано 28 жовтня 2015 року о 17:40



Оприлюднюється розділ другий «Різне» порядку денного засідання Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, яке відбудеться 29 жовтня 2015 року о 10-00 за адресою: м. Київ, вул. Смоленська, 19, кім. 123 (конференц-зал).

 

Питання порядку денного:

 

Розділ другий. Різне

 

1. Про поширення дії тарифів:

 - на теплову енергію для потреб населення, бюджетних установ, інших споживачів;

- на послуги з централізованого опалення та гарячого водопостачання для потреб населення;

- на послуги з гарячого водопостачання для потреб управителів багатоквартирних будинків, бюджетних установ, інших споживачів, встановлених для ТОВ «Брок-Енергія» на 2015 рік на його правонаступника ТОВ «БРОКЕНЕРГІЯ».

 

2. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Правил користування електричною енергією».

 

3. Про внесення змін до Плану діяльності НКРЕКП з підготовки проектів регуляторних актів на 2015 рік та схвалення проекту постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до Правил користування електричною енергією для населення».

 

4. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Процедури встановлення тарифів для ліцензіатів з постачання електричної енергії за регульованим тарифом та/або з передачі електричної енергії місцевими (локальними) електричними мережами у разі застосування стимулюючого регулювання.

 

5. Про прийняття постанови  НКРЕКП «Про внесення змін до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики, від 26 липня 2013 року № 1029».

 

6. Про підтримку заходів з впровадження нової моделі ринку електричної енергії та відповідного плану-графіка.

 

7. Про надання рекомендацій постачальникам природного газу, які постачають природний газ побутовим споживачам, спрямованих на забезпечення соціального захисту малозабезпечених  сімей в Україні».

 

8. Про схвалення проекту постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 5 серпня 2015 року   № 565».

 

9. Про перегляд тарифу на транспортування природного газу розподільними трубопроводами для ТОВ «Газовик», у зв’язку із розширенням території провадження господарської діяльності з розподілу газу.

 

10. Про внесення зміни до додатка 1 до постанови НКРЕКП від 24.09.2015 № 2383.

 

11. Про коригування тарифів на відпуск електричної енергії та виробництво теплової енергії для ТЕЦ та когенераційних установок.

 

12. Про встановлення тарифів на виробництво теплової енергії на установках з використанням нетрадиційних або поновлюваних джерел енергії:

ПФ «КАТАРХ»;

ТОВ «Чугуївський завод паливної апаратури»;

ФОП ДЕНИСЕНКО КОСТЯНТИН ІВАНОВИЧ.

 

13. Про розширення ПАТ «КИЇВГАЗ» території ліцензованої діяльності з розподілу природного газу, газу (метану) вугільних родовищ.

 

14. Про внесення змін до Плану діяльності НКРЕКП з підготовки проектів регуляторних актів на 2015 рік та схвалення проекту постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з транспортування нафти, нафтопродуктів магістральним трубопроводом».

 

15. Про внесення змін до Плану діяльності НКРЕКП з підготовки проектів регуляторних актів на 2015 рік та  схвалення проекту постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та водовідведення».

 

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux