Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Оприлюднюється розділ “Різне” порядку денного засідання НКРЕКП 22 січня
Опубліковано 21 січня 2015 року о 17:34



Оприлюднюється розділ другий «Різне» порядку денного засідання Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики  та  комунальних послуг, яке відбудеться 22 січня 2015 року о 10-00 за  адресою: м. Київ, вул. Смоленська, 19, кім. 123 (конференц-зал).

 

Розділ другий. Різне

 

1. Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 30.12.2014 № 1054 «Про затвердження реєстру нормативів перерахування коштів, що надходять на поточні рахунки із спеціальним режимом використання теплопостачальних і теплогенеруючих організацій як плата за теплову енергію та/або надані комунальні послуги централізованого опалення і централізованого постачання гарячої води від усіх категорій споживачів та як плата теплопостачальних організацій за вироблену теплогенеруючими організаціями теплову енергію, на січень 2015 року.

 

2. Про прийняття постанов НКРЕКП:

- «Про затвердження Змін до Плану діяльності Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, з підготовки проектів регуляторних актів на 2015 рік»;

- «Про визнання такою, що втратила чинність, постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики, від 06 вересня 2012 року № 1164»;

-  «Про затвердження Типового договору на розподіл природного газу»;

- «Про визнання такою, що втратила чинність, постанови Національної комісії   регулювання   електроенергетики  України   від  22  вересня  2011 року № 1580»;

- «Про затвердження Типового договору на постачання природного газу за регульованим тарифом».

 

3. Про переоформлення ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу, газу (метану) вугільних родовищ за нерегульованим тарифом, виданої ТОВ «ІНТЕРБІС».

 

4. Про схвалення проекту постанови НКРЕКП «Про затвердження Порядку складання та ведення НКРЕКП реєстру суб’єктів природних монополій».

 

5. Про переоформлення ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії за нерегульованим тарифом, виданої ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ЕНЕРГОТРАНСЛАЙН».


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux