Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Оприлюднюється розділ “Різне” порядку денного засідання НКРЕКП 18 грудня
Опубліковано 17 грудня 2014 року о 17:54



 

Оприлюднюється розділ другий «Різне» порядку денного засідання Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, яке відбудеться 18 грудня 2014 року о 10-00 за адресою: м. Київ, вул. Смоленська, 19, кім. 123 (конференц-зал).

 

І. Про переоформлення ліцензії на право провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та водовідведення КП «КОМПАНІЯ «ВОДА ДОНБАСУ».

 

ІІ. Про переоформлення ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу за нерегульованим тарифом, виданої ТОВ «ІНКОРГАЗ».

 

ІІІ. Про переоформлення ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу, газу (метану) вугільних родовищ за нерегульованим тарифом, виданої ТОВ «ГАЗЕНЕРГОКОМПЛЕКТ».

 

ІV. Про переоформлення ліцензій на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу, газу (метану) вугільних родовищ за нерегульованим тарифом та з постачання електричної енергії за нерегульованим тарифом, виданих ТОВ «СТИРОЛОПТФАРМТОРГ».

 

V. Про переоформлення ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії за нерегульованим тарифом, виданої ПП «АГРОСПЕЦГОСП».

 

VІ. Про продовження розгляду питання про розгляд листа щодо зміни території ліцензованої діяльності на право провадження господарської діяльності з розподілу природного, нафтового газу і газу (метану) вугільних родовищ та з постачання природного газу, газу (метану) вугільних родовищ за регульованим тарифом ПАТ «МИКОЛАЇВГАЗ».

 

VІІ. Про схвалення інвестиційних програм газотранспортного та газозберігаючого підприємства на 2014 рік ПАТ «Укртрансгаз».

 

VІІІ. Про внесення змін до інвестиційних програм газорозподільних та газопостачальних підприємств на 2014 рік для:

ПАТ «Житомиргаз»;

ПАТ «Кременчукгаз»; 

ПАТ «Маріупольгаз»;

ПАТ «Миколаївгаз»;

ПАТ «Тисменицягаз»;

ПАТ «Харківгаз»;

ПАТ «Харківміськгаз»;

ПАТ «Чернігівгаз»;

ПАТ «Чернівцігаз».

 

ІХ. Про внесення змін до Інвестиційної програми на 2014 рік ПАТ «КИЇВЕНЕРГО».

 

X. Про внесення змін до Інвестиційної програми на 2014 рік ДП «НАЕК «Енергоатом».

 

XІ. Про встановлення тарифів на виробництво теплової енергії на установках з використанням нетрадиційних або поновлюваних джерел енергії:

ПП «СВІТАНОК»;

ТОВ «УКРСПЕЦТЕПЛО-ПОЛТАВА»;

ПП «АВКУБІ».

 

XІІ. Про встановлення тарифу та схвалення Інвестиційної програми на 2015 рік ПАТ "Укргідроенерго".


ХІІІ. Про встановлення на економічно обґрунтованому рівні тарифів на теплову енергію для потреб населення, бюджетних установ, релігійних організацій та інших споживачів та послугу з централізованого опалення для населення ТОВ «Теплосервіс».

 

ХІV. Про визначення середньозваженого тарифу на виробництво теплової енергії (крім теплоелектроцентралей, теплоелектростанцій і атомних електростанцій) з використанням природного газу для бюджетних установ та організацій, інших споживачів (крім населення).

 

ХV. Про зупинення нарахування інвестиційної складової по деяких проектах реконструкції енергоблоків ГК ТЕС, які реалізуються в рамках розпорядження Кабінету Міністрів України від 08.09.2004 № 648-р "Про заходи щодо реконструкції та модернізації теплоелектростанцій і теплоелектроцентралей у період до 2020 року”.

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux