Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Оприлюднюється розділ “Різне” порядку денного засідання НКРЕКП 17 вересня
Опубліковано 16 вересня 2014 року о 18:13



Оприлюднюється розділ другий («Різне») порядку денного засідання Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних  послуг, яке відбудеться 17 вересня 2014 року о 10-00 за адресою: м. Київ, вул. Смоленська, 19, кім. 123 (конференц-зал).

 

Розділ другий. Різне

 

1. Про погодження рішення Ради ОРЕ (пункт 2.1. протоколу позачергового засідання Ради Оптового ринку електроенергії України від 12.09.2014 № 14) щодо зміни термінів повернення кредитних коштів наданих ДП "Енергоринок" для ПАТ "Центренерго".

 

2. Про затвердження на серпень 2014 року тарифів на електричну енергію, продану в ОРЕ, що розраховані ДП "Енергоринок" за Правилами Оптового ринку електричної енергії України, для виробників електричної енергії, які працюють за ціновими заявками.

 

3. Про зупинення нарахування інвестиційної складової по проектах реконструкції енергоблоків ГК ТЕС, які реалізуються в рамках розпорядження КМУ від 08.09.2004 № 648-р "Про заходи щодо реконструкції та модернізації теплоелектростанцій і теплоелектроцентралей у період до 2020 року".

 

4. Про затвердження додаткового платежу на виконання урядового рішення для ПАТ "Донбасенерго" на вересень 2014 року у сумі 15 млн грн з метою часткової компенсації витрат на оплату праці виробничо-промисловому персоналу Слов'янської ТЕС ПАТ "Донбасенерго".

 

5. Про здійснення утримання коштів Розпорядником коштів ОРЕ із суми коштів, нарахованих відповідно до постанови НКРЕ від 21 грудня 2011 року № 2 "Про алгоритм розподілу коштів з поточного рахунка із спеціальним режимом використання оптового постачальника електричної енергії".

 

6. Про перегляд величини обмеження граничної ціни системи (КНКРЕ) за зверненням Міненерговугілля та ДП "Енергоринок".

 

7. Про схвалення проекту постанови НКРЕКП «Про встановлення форм надання інформації, передбаченої Порядком розподілу коштів, що надходять на поточні рахунки із спеціальним режимом використання для проведення розрахунків з гарантованим постачальником природного газу».


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux