Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Оприлюднюється розділ “Різне” порядку денного засідання НКРЕКП 13 серпня
Опубліковано 12 серпня 2015 року о 17:28



Оприлюднюється розділ другий «Різне» порядку денного засідання Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, яке відбудеться 13 серпня 2015 року о 10-00 за адресою: м. Київ, вул. Смоленська, 19, кім. 123 (конференц-зал).

 

Питання порядку денного:

 

Розділ другий. Різне

 

1. Про схвалення Інвестиційної програми на 2015 рік:

КП «Броваритепловодоенергія»;

ТОВ «Рівнетеплоенерго».

 

2. Про внесення змін у протокольне рішення НКРЕКП від 26.03.2015 – 27.03.2015 № 17 щодо порушення Умов та Правил здійснення підприємницької діяльності з передачі електричної енергії місцевими (локальними) електромережами і Умов та Правил здійснення підприємницької діяльності з постачання електричної енергії за регульованим тарифом ПАТ «ДТЕК Дніпрообленерго».

 

3. Про видачу ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії на теплоелектроцентралях, ТЕС, АЕС, когенераційних установках та установках з використанням нетрадиційних або поновлюваних джерел енергії:

ТОВ «ЕНЕРГЕТИЧНА НЕЗАЛЕЖНІСТЬ ПЛЮС»;

ПП «БІОТЕПЛОЕНЕРГО».

 

4. Про переоформлення ліцензій на право провадження господарської діяльності з розподілу природного газу та з постачання природного газу за регульованим тарифом, виданих ДП «МОНТАЖНИК» ТОВ «КРИСТАЛ».

 

5. Про стан виконання інвестиційних програм газорозподільних підприємств за І півріччя 2015 року за результатами проведеної 11 серпня 2015 року Робочої групи з опрацювання проблемних питань газорозподільних підприємств.

 

6. Про встановлення тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення КП «ВОДОКАНАЛ» (м. Запоріжжя).

 

7. Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «Ресурсекоенерго».

 

8. Про внесення змін до додатка до постанови НКРЕКП від 20.07.2015 № 2049 «Про встановлення «зелених» тарифів на електричну енергію для суб'єктів господарювання».

 

9. Про внесення зміни до Плану діяльності Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, з підготовки проектів регуляторних актів на 2015 рік, затвердженого постановою НКРЕКП від 11.12.2014 № 762, та схвалення проекту постанови НКРЕКП «Про затвердження Кодексу газотранспортної системи».


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux