Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Оприлюднюється проект, що має ознаки регуляторного акта, – зміни до деяких постанов НКРЕКП щодо запровадження на ринку природного газу використання одиниць енергії
Опубліковано 09 грудня 2016 року о 10:40



 НАЦІОНАЛЬНА КОМІСІЯ, ЩО ЗДІЙСНЮЄ ДЕРЖАВНЕ РЕГУЛЮВАННЯ У СФЕРАХ ЕНЕРГЕТИКИ ТА КОМУНАЛЬНИХ ПОСЛУГ

 

 

ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення проекту, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до деяких постанов НКРЕКП щодо запровадження на ринку природного газу використання одиниць енергії»

 

Проект постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до деяких постанов НКРЕКП щодо запровадження на ринку природного газу використання одиниць енергії», що має ознаки регуляторного акта, розроблено Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг.

 

Зазначений проект постанови розроблено з метою підвищення ефективності споживання природного газу та надання можливості споживачам оцінити власне газоспоживання, у порівнянні з користуванням електричною енергією, і обрати найбільш прийнятний та економічно вигідний ресурс для забезпечення своїх потреб.

 

Впровадження цього проекту постанови дозволить доповнити нормативно-правові акти НКРЕКП положеннями щодо порядку переведення об’єму природного газу в обсяг переданої (спожитої) енергії.

 

Положеннями проекту постанови передбачається надання споживачам природного газу у платіжних документах, поряд з обсягами природного газу в м3, інформації про кількість спожитого газу в енергетичних одиницях.

 

При цьому, перехід ринку природного газу на розрахунки в енергетичних одиницях на даному етапі не передбачається.

 

Додаткові витрати для впровадження запропонованого проекту постанови не потребуються.

 

Зауваження та пропозиції слід надсилати на адресу: Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, 03057, м. Київ, вул. Смоленська, 19; e-mail: Pashuk@nerc.gov.ua.

 

Проект постанови НКРЕКП, що має ознаки регуляторного акта, разом з аналізом його впливу та порівняльна таблиця оприлюднені шляхом розміщення на офіційному веб-сайті НКРЕКП в мережі Інтернет /proyekti-rishen?&name=Про затвердження Змін до деяких постанов НКРЕКП щодо запровадження на ринку природного газу використання одиниць енергії, аналіз його впливу, порівняльна таблиця .

 

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються до 10.01.2017 у письмовому та/або електронному вигляді.

 

Національна комісія, що здійснює державне регулювання

у сферах енергетики та комунальних послуг

09.12.2016


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux