Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Оприлюднюється проект, що має ознаки регуляторного акта, – Порядок формування тарифів на електричну та (або) теплову енергію, що виробляється на теплоелектроцентралях, теплових електростанціях та когенераційних установках
Опубліковано 30 січня 2017 року о 17:46



НАЦІОНАЛЬНА КОМІСІЯ, ЩО ЗДІЙСНЮЄ ДЕРЖАВНЕ РЕГУЛЮВАННЯ У СФЕРАХ ЕНЕРГЕТИКИ ТА КОМУНАЛЬНИХ ПОСЛУГ

 

 

ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення проекту, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження Порядку формування тарифів на електричну та (або) теплову енергію, що виробляється на теплоелектроцентралях, теплових електростанціях та когенераційних установках»

 

Відповідно до статті 12 Закону України «Про електроенергетику» основним із завдань НКРЕКП є, зокрема, реалізація державної політики щодо розвитку та функціонування оптового ринку електроенергії України, забезпечення проведення цінової та тарифної політики в електроенергетиці в межах повноважень, визначених законодавством.

 

Проект постанови НКРЕКП «Про затвердження Порядку формування тарифів на електричну та (або) теплову енергію, що виробляється на теплоелектроцентралях, теплових електростанціях та когенераційних установках» розроблено з метою приведення нормативно-правових актів щодо формування, розрахунку та встановлення державних регульованих цін і тарифів у відповідність до вимог чинного законодавства, зокрема, законів України «Про електроенергетику», «Про теплопостачання», «Про комбіноване виробництво теплової та електричної енергії (когенерацію) та використання скидного енергопотенціалу» та «Про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг», а також з метою сприяння відкритості та прозорості діяльності у сфері виробництва електричної енергії та теплової енергії на теплоелектроцентралях, теплових електростанціях та когенераційних установках.

 

Додаткові витрати для впровадження запропонованого проекту постанови не потребуються.

 

Зауваження та пропозиції слід надсилати на адресу: Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, 03057, м. Київ, вул. Смоленська, 19; e-mail: chupryna.oleksiy@nerc.gov.ua; Kikot@nerc.gov.ua.

 

Проект постанови НКРЕКП, що має ознаки регуляторного акта, разом з аналізом його впливу оприлюднені шляхом розміщення на офіційному веб-сайті НКРЕКП в мережі Інтернет /storage/app/uploads/public/61a/e9a/729/61ae9a72931f9865556045.pdf .

 

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються до 02.03.2017 у письмовому та/або електронному вигляді.

 

Національна комісія, що здійснює державне регулювання

у сферах енергетики та комунальних послуг

30.01.2017


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux