Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Оприлюднюється проект регуляторного акта - зміни до Правил користування електричною енергією
Опубліковано 05 грудня 2014 року о 11:54



 

НАЦІОНАЛЬНА КОМІСІЯ, ЩО ЗДІЙСНЮЄ ДЕРЖАВНЕ РЕГУЛЮВАННЯ У СФЕРАХ ЕНЕРГЕТИКИ ТА КОМУНАЛЬНИХ ПОСЛУГ

 

 

 

ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення проекту регуляторного акта – постанови НКРЕКП «Про внесення змін до Правил користування електричною енергією» 

 

Проект постанови НКРЕКП "Про внесення змін до Правил користування електричною енергією" розроблено Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, відповідно до Закону України "Про електроенергетику", Указу Президента України від 10 вересня 2014 року № 715 "Про затвердження Положення про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг" та на виконання Указу Президента України від 14 листопада 2014 року № 876 "Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 4 листопада 2014 року "Про стан забезпечення енергетичної безпеки держави та невідкладні заходи щодо сталого проведення опалювального сезону 2014/15 року".

 

Проектом передбачається введення в дію системи попередньої оплати за спожиту електричну енергію усіма категоріями споживачів. При цьому, питання забезпечення стягнення заборгованості з ТЕЦ та ТЕС за спожиту ними електричну енергію не потребує внесення будь-яких змін до ПКЕЕ, оскільки, враховуючи особливість роботи ТЕЦ та ТЕС, спожита ними на власні потреби електрична енергія сальдується з виробленою ними електричною енергією.

 

Додаткові витрати для впровадження запропонованого регуляторного акта не потребуються.

 

Зауваження та пропозиції слід надсилати на адреси:

 

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, 03057, м. Київ, вул. Смоленська, 19; e-mail: Rusnak@nerc.gov.ua;

 

Державна служба України з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва, 01011, м. Київ, вул. Арсенальна, 9/11; e-mail:inform@dkrp.gov.ua.

 

Проект регуляторного акта та аналіз регуляторного впливу оприлюднені шляхом розміщення на офіційному веб-сайті НКРЕКП www.nerc.gov.ua в мережі Інтернет. Заархівований файл pr_32.zip скачати тут.

 

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються до 12.01.2015 у письмовому та/або електронному вигляді.

 

Національна комісія, що здійснює державне регулювання

у сферах енергетики та комунальних послуг

05.12.2014

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux