Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Оприлюднюється проект регуляторного акта - Зміни до Порядку доступу постачальників електричної енергії за нерегульованим тарифом до місцевих (локальних) електричних мереж
Опубліковано 24 квітня 2015 року о 16:20



НАЦІОНАЛЬНА КОМІСІЯ, ЩО ЗДІЙСНЮЄ ДЕРЖАВНЕ РЕГУЛЮВАННЯ У СФЕРАХ ЕНЕРГЕТИКИ ТА КОМУНАЛЬНИХ ПОСЛУГ

 

 

 

ПОВІДОМЛЕННЯ 

про оприлюднення проекту регуляторного акта – постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Порядку доступу постачальників електричної енергії за нерегульованим тарифом до місцевих (локальних) електричних мереж»

 

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, з метою підвищення ефективності державного регулювання шляхом забезпечення нормативної урегульованості діяльності ліцензіатів з постачання електричної енергії за нерегульованим тарифом на Оптовому ринку електричної енергії України та роздрібних ринках електричної енергії, розробила проект постанови "Про затвердження Змін до Порядку доступу постачальників електричної енергії за нерегульованим тарифом до місцевих (локальних) електричних мереж".

 

Прийняття запропонованого механізму систематизує застосування вимог нормативно-правових документів щодо діяльності постачальників електричної енергії за нерегульованим тарифом на Оптовому ринку електричної енергії України та роздрібних ринках електричної енергії України.

 

Зауваження та пропозиції слід надсилати на адреси:

 

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, 03057, м. Київ, вул. Смоленська, 19; e-mail: vlasenko@nerc.gov.ua;

 

Державна регуляторна служба України, 01011, м. Київ, вул. Арсенальна, 9/11; e-mail: inform@dkrp.gov.ua.

 

Проект регуляторного акта та аналіз регуляторного впливу оприлюднені шляхом розміщення на офіційному веб-сайті НКРЕКП www.nerc.gov.ua в мережі Інтернет. Заархівований файл pr_55.zip скачати тут.

 

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються до 25.05.2015 у письмовому та/або електронному вигляді.

Національна комісія, що здійснює державне регулювання

у сферах енергетики та комунальних послуг

24.04.2015


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux