Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Оприлюднюється проект регуляторного акта - зміни до форми звітності № 4-НКРЕ (місячна) «Звітні та розрахункові дані про корисний відпуск електричної енергії за групами та класами споживачів»
Опубліковано 17 листопада 2014 року о 14:56



НАЦІОНАЛЬНА КОМІСІЯ, ЩО ЗДІЙСНЮЄ ДЕРЖАВНЕ РЕГУЛЮВАННЯ У СФЕРАХ ЕНЕРГЕТИКИ ТА КОМУНАЛЬНИХ ПОСЛУГ

 

 

 

ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення проекту регуляторного акта – постанови НКРЕКП «Про внесення змін до форми звітності № 4-НКРЕ (місячна) «Звітні та розрахункові дані про корисний відпуск електричної енергії за групами та класами споживачів»

 

На відкритому засіданні Комісії 23 жовтня 2014 року, на виконання абзацу четвертого підпункту 1, пункту 2 Постанови Кабінету Міністрів України від 16 жовтня 2014 № 540 «Про стимулювання споживачів природного газу та теплової енергії до переходу на використання електричної енергії для опалення і підігріву води», було прийнято постанову НКРЕКП № 164 «Про затвердження Змін до Тарифів на електроенергію, що відпускається населенню», яку зареєстровано в Міністерстві юстиції України 30 жовтня 2014 року за № 1362/26139, (далі – Постанова).

 

Відповідно до цієї Постанови в період з 01 жовтня по 30 квітня (включно) збільшено обсяги споживання електричної енергії для населення, що проживає в будинках (квартирах), обладнаних в установленому порядку електроопалювальними установками, з 3600 кВт·год до 5000 кВт·год (включно), на які застосовується найнижчий тариф на електроенергію (23,7 коп. за 1 кВт·год (з ПДВ)).

 

З метою приведення у відповідність до вищезазначеної Постанови, виникає необхідність у внесенні змін до форми звітності № 4-НКРЕ (місячна) «Звітні та розрахункові дані про корисний відпуск електричної енергії за групами та класами споживачів», затвердженої постановою Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики, від 04 жовтня 2012 року № 1257, зареєстрованою в Міністерстві юстиції України 26 жовтня 2012 року за № 1794/22106.

 

Таким чином, НКРЕКП розробила проект постанови «Про внесення змін до форми звітності № 4-НКРЕ (місячна) «Звітні та розрахункові дані про корисний відпуск електричної енергії за групами та класами споживачів».

 

Зауваження та пропозиції слід надсилати на адреси:

 

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, 03057, м. Київ, вул. Смоленська, 19; e-mail: BogdanT@nerc.gov.ua;

 

Державна служба України з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва, 01011, м. Київ, вул. Арсенальна, 9/11; e-mail:inform@dkrp.gov.ua.

 

Проект регуляторного акта та аналіз регуляторного впливу оприлюднені шляхом розміщення на офіційному веб-сайті НКРЕКП www.nerc.gov.ua в мережі Інтернет. Заархівований файл pr_30.zip скачати тут.

 

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються до 18 грудня 2014 року у письмовому та/або електронному вигляді.

 

Національна комісія, що здійснює державне регулювання

у сферах енергетики та комунальних послуг

17.11.2014


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux