Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Оприлюднюється проект регуляторного акта - про визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов НКРЕ (Порядку встановлення роздрібних тарифів на електричну енергію для вугледобувних підприємств)
Опубліковано 26 січня 2015 року о 10:21



НАЦІОНАЛЬНА КОМІСІЯ, ЩО ЗДІЙСНЮЄ ДЕРЖАВНЕ РЕГУЛЮВАННЯ У СФЕРАХ ЕНЕРГЕТИКИ ТА КОМУНАЛЬНИХ ПОСЛУГ

 

 

 

ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення проекту регуляторного акта – постанови НКРЕКП «Про визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов Національної комісії регулювання електроенергетики України» 

 

На виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 23 травня 2007 року № 342 „Про роздрібний тариф на електричну енергію для вугледобувних підприємств” було прийнято постанову НКРЕ від 26 червня 2007 року № 866 „Про затвердження Порядку встановлення роздрібних тарифів на електричну енергію для вугледобувних підприємств” (із змінами, внесеними постановами НКРЕ від 23 серпня 2007 року № 1166 та від 24 вересня 2009 року № 1093), якою визначено механізм встановлення роздрібних тарифів на електричну енергію для вугледобувних підприємств згідно з додатком до зазначеного розпорядження Кабінету Міністрів України, на рівні як для споживачів 1 класу напруги, а також механізм компенсації втрат енергопостачальним компаніям, що постачають електричну енергію цим вугледобувним підприємствам.

 

Згідно з розпорядженням Кабінету Міністрів України від 29 грудня 2014 року № 1280 Про визнання такими, що втратили чинність, деяких розпоряджень Кабінету Міністрів України” визнано таким, що втратило чинність, зокрема, розпорядження Кабінету Міністрів України від 23 травня 2007 року № 342 (із змінами).

 

Таким чином виникла необхідність у приведенні постанови НКРЕ від 26 червня 2007 року № 866 (із змінами) у відповідність до вимог розпорядження Кабінету Міністрів України від 29 грудня 2014 року № 1280.

 

Враховуючи зазначене, НКРЕКП розроблено проект постанови НКРЕКП „Про визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов Національної комісії регулювання електроенергетики України”, який передбачає визнання постанов Національної комісії регулювання електроенергетики України від 26 червня 2007 року № 866 „Про затвердження Порядку встановлення роздрібних тарифів на електричну енергію для вугледобувних підприємств”, від 23 серпня 2007 року № 1166 „Про внесення змін до Порядку встановлення роздрібних тарифів на електричну енергію для вугледобувних підприємств” та пункту 5 постанови Національної комісії регулювання електроенергетики України від 24 вересня 2009 року № 1093 „Про затвердження Змін до деяких постанов НКРЕ” такими, що втратили чинність.

 

Зауваження та пропозиції слід надсилати на адреси:

 

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, 03057, м. Київ, вул. Смоленська, 19; e-mail: Yashchuk@nerc.gov.ua;

 

Державна служба України з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва, 01011, м. Київ, вул. Арсенальна, 9/11; e-mail:inform@dkrp.gov.ua.

 

Проект регуляторного акта та аналіз регуляторного впливу оприлюднені шляхом розміщення на офіційному веб-сайті НКРЕКП www.nerc.gov.ua в мережі Інтернет. Заархівований файл pr_36.zip скачати тут.

 

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються до 27 лютого 2015 року у письмовому та/або електронному вигляді.

 

Національна комісія, що здійснює державне регулювання

у сферах енергетики та комунальних послуг

26.01.2015


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux