Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Оприлюднюється проект регуляторного акта – нова редакція Порядку проведення електронних аукціонів з розподілення пропускної спроможності міждержавних електричних мереж
Опубліковано 14 березня 2016 року о 12:30



НАЦІОНАЛЬНА КОМІСІЯ, ЩО ЗДІЙСНЮЄ ДЕРЖАВНЕ РЕГУЛЮВАННЯ У СФЕРАХ ЕНЕРГЕТИКИ ТА КОМУНАЛЬНИХ ПОСЛУГ

 

 

ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення проекту регуляторного акта – постанови НКРЕКП «Про внесення змін до Порядку проведення електронних аукціонів з розподілення пропускної спроможності міждержавних електричних мереж» 

 

Постановою НКРЕКП від 12.02.2015 № 176 затверджено Порядок проведення електронних аукціонів з розподілення пропускної спроможності міждержавних електричних мереж (далі – Порядок), зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 13.05.2015 за № 521/26966, який визначає процедуру організації та проведення електронних аукціонів щодо доступу до пропускної спроможності міждержавних електричних мереж України для експорту та/або імпорту електричної енергії.

 

При цьому, в процесі впровадження ДП «НЕК «Укренерго» комплексу технічних засобів та програмного забезпечення для організації роботи електронної платформи проведення аукціонів (далі − ЕАП) виявлено ряд питань практичного застосування Порядку, що впливають на розробку та впровадження ЕАП. Також, від ДП «НЕК«Укренерго» надходили до НКРЕКП звернення стосовно питань, які недостатньо врегульовані у Порядку, зокрема щодо використання іншого (резервного) програмного забезпечення у разі застосування резервного механізму, процедури обмеження графіків використання РПС, проведення аукціонів з урахуванням особливостей роботи основної частини ОЕС України, «Острову Бурштинської ТЕС», а також ОЕС України та енергосистеми Польської Республіки.

 

Враховуючи викладене вище, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, з метою удосконалення Порядку, розробила проект постанови НКРЕКП «Про внесення змін до Порядку проведення електронних аукціонів з розподілення пропускної спроможності міждержавних електричних мереж».

 

Зауваження та пропозиції слід надсилати на адреси:

 

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, 03057, м. Київ, вул. Смоленська, 19; e-mail: Butovsky@nerc.gov.ua, Fedorko@nerc.gov.ua;

 

Державна регуляторна служба України, 01011, м. Київ, вул. Арсенальна, 9/11; e-mail: inform@dkrp.gov.ua.

 

Проект регуляторного акта, аналіз регуляторного впливу та порівняльна таблиця оприлюднені шляхом розміщення на офіційному веб-сайті НКРЕКП www.nerc.gov.ua в мережі Інтернет. Заархівований файл pr_135.zip скачати тут.

 

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються до 15.04.2016 у письмовому та/або електронному вигляді.

 

Національна комісія, що здійснює державне регулювання

у сферах енергетики та комунальних послуг

14.03.2016

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux