Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Оприлюднюється проект регуляторного акта – нова редакція форми звітності № 2-НКРЕ (місячна)
Опубліковано 24 листопада 2015 року о 15:08



 

НАЦІОНАЛЬНА КОМІСІЯ, ЩО ЗДІЙСНЮЄ ДЕРЖАВНЕ РЕГУЛЮВАННЯ У СФЕРАХ ЕНЕРГЕТИКИ ТА КОМУНАЛЬНИХ ПОСЛУГ

 

 

ПОВІДОМЛЕННЯ 

про оприлюднення проекту регуляторного акта – постанови НКРЕКП «Про внесення змін до форми звітності № 2 –НКРЕ (місячна) «Звітні дані про обсяги передачі електричної енергії місцевими (локальними) електромережами та нормативні технологічні витрати електроенергії за 1-2 класами напруги» та інструкції щодо її заповнення» 

 

Проект постанови розроблений Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, відповідно до Закону України "Про електроенергетику" та Положення про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, затвердженого Указом Президента України від 10.09.2014 № 715.

 

Діюча форма звітності № 2-НКРЕ (місячна) «Звітні дані про обсяги передачі електричної енергії місцевими (локальними) електромережами та нормативні технологічні витрати електроенергії за 1-2 класами напруги» та інструкції щодо її заповнення», що затверджена постановою НКРЕ від 04.10.2012 № 1257 "Про затвердження форм звітності НКРЕ у сферах електроенергетики та теплопостачання та інструкцій щодо їх заповнення" не відповідає вимогам Положення про порядок подання, визначення та затвердження економічних коефіцієнтів нормативних технологічних витрат електроенергії затверджених постановою НКРЕ від 15.08.2013 № 1110 та не забезпечує подання регулятору інформації, необхідної для здійснення державного регулювання, в частині надання звітності за показниками стимулюючого регулювання суб’єктами господарювання, що здійснюють діяльність у сфері енергетики.

 

Проектом постанови вирішується питання приведення у відповідність форми звітності № 2-НКРЕ (місячна) "Звітні дані про обсяги передачі електричної енергії місцевими (локальними) електромережами та нормативні технологічні витрати електроенергії за 1 – 2 класами напруги" та інструкції щодо її заповнення до вимог Положення про порядок подання, визначення та затвердження економічних коефіцієнтів нормативних технологічних витрат електроенергії, затвердженого постановою НКРЕ від 15.08.2013 № 1110.

 

Прийняття Проекту постанови надасть можливість Комісії здійснювати аналіз та контроль показників стимулюючого регулювання, з метою зниження технологічних витрат електроенергії в електричних мережах суб’єктів господарювання, що здійснюють діяльність у сфері енергетики.

 

Впровадження цього регуляторного акта не потребує додаткових видатків.

 

Зауваження та пропозиції слід надсилати на адреси:

 

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, 03057, м. Київ, вул. Смоленська, 19; e-mail: Kharchenko@nerc.gov.ua, Kanischeva@nerc.gov.ua;

 

Державна регуляторна служба України, 01011, м. Київ, вул. Арсенальна, 9/11; e-mail: inform@dkrp.gov.ua.

 

Проект регуляторного акта та аналіз регуляторного впливу оприлюднені шляхом розміщення на офіційному веб-сайті НКРЕКП www.nerc.gov.ua в мережі Інтернет. Заархівований файл pr_109.zip скачати тут.

 

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються до 25.12.2015 у письмовому та/або електронному вигляді.

 

Національна комісія, що здійснює державне регулювання

у сферах енергетики та комунальних послуг

24.11.2015

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux