Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Оприлюднюється проект постанови стосовно змін до деяких постанов НКРЕКП щодо встановлення тарифів на теплову енергію для потреб населення та визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов НКРЕКП
Опубліковано 20 березня 2019 року о 15:04



На засіданні Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, що проводилося у формі відкритого слухання 19 березня 2019 року, схвалено проект постанови «Про затвердження Змін до деяких постанов НКРЕКП щодо встановлення тарифів на теплову енергію для потреб населення та визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов НКРЕКП».

 

На виконання вимог Порядку проведення відкритого обговорення проектів рішень Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, затвердженого постановою від 30.06.2017 №866, НКРЕКП повідомляє щодо проведення відкритого обговорення проекту постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до деяких постанов НКРЕКП щодо встановлення тарифів на теплову енергію для потреб населення та визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов НКРЕКП».

 

Проект постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до деяких постанов НКРЕКП щодо встановлення тарифів на теплову енергію для потреб населення та визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов НКРЕКП» передбачає скасування тарифів на теплову енергію для потреб населення для наступних підприємств: ПАТ «Бердянське підприємство теплових мереж» (нова назва підприємства ПрАТ «Бердянське підприємство теплових мереж»), ТОВ «Водоканал-Сервіс», КПТГ «Гадячтеплоенерго», ПАТ «ДТЕК Дніпроенерго» ВП «Криворізька ТЕС» (нова назва підприємства ВП «Криворізька теплова електрична станція» АТ «ДТЕК Дніпроенерго»), ПАТ «ДТЕК Дніпроенерго» ВП «Придніпровська ТЕС» (нова назва підприємства ВП «Придніпровська теплова електрична станція» АТ «ДТЕК Дніпроенерго»), ПАТ «ДТЕК Західенерго» ВП «Ладижинська ТЕС» (нова назва підприємства ВП «Ладижинська  теплова електрична станція» АТ «ДТЕК Західенерго»), ДП «Криворізька теплоцентраль» (нова назва підприємства АТ «Криворізька теплоцентраль»), ККП Маріупольської міської ради «Маріупольтепломережа», КП теплозабезпечення (м.Коростень), Харківське ОКП «Дирекція розвитку інфраструктури території», Міське комунальне підприємство «Херсонтеплоенерго» та оприлюднюється з метою одержання зауважень і пропозицій шляхом розміщення на офіційному веб-сайті НКРЕКП в мережі Інтернет http://www.nerc.gov.ua/storage/app/uploads/public/61a/ea0/57a/61aea057a86b9369176432.pdf .

 

Зауваження та пропозиції до оприлюднених матеріалів від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань, приймаються до 30 березня 2019 року у письмовому та/або електронному вигляді за адресою: Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, вул. Смоленська 19, м. Київ, 03057; e-mail:  pankova@nerc.gov.ua, контактна особа: Панькова Оксана Володимирівна, тел. (044) 207-19-98.

 

Відкрите обговорення проекту постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до деяких постанов НКРЕКП щодо встановлення тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування, постачання для потреб населення та визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов НКРЕКП» відбудеться 01 квітня 2019 року о 17:00 в приміщенні Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг за адресою: вул. Смоленська 19, каб. 123, м. Київ, 03057.

 

Заявки для участі у відкритому обговоренні проекту рішення НКРЕКП приймаються до 27 березня 2019 року в письмовому та/або електронному вигляді за адресою : Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, вул. Смоленська, 19, м. Київ, 03057; e-mail: pankova@nerc.gov.ua. 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux