Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Оприлюднюється проєкт постанови щодо встановлення тарифів на послуги з розподілу електричної енергії ПРАТ «ЗАКАРПАТТЯОБЛЕНЕРГО» із застосуванням стимулюючого регулювання
Опубліковано 04 листопада 2020 року о 17:19



На засіданні Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, що проводилося у формі відкритого слухання 04 листопада 2020 року, схвалено проєкт постанови НКРЕКП «Про встановлення тарифів на послуги з розподілу електричної енергії ПРАТ «ЗАКАРПАТТЯОБЛЕНЕРГО» із застосуванням стимулюючого регулювання».

 

На виконання вимог Порядку проведення відкритого обговорення проєктів рішень Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, затвердженого постановою від 30.06.2017 № 866 (зі змінами), НКРЕКП повідомляє щодо проведення відкритого обговорення схваленого проєкту постанови «Про встановлення тарифів на послуги з розподілу електричної енергії ПРАТ «ЗАКАРПАТТЯОБЛЕНЕРГО» із застосуванням стимулюючого регулювання».

 

Ураховуючи вимоги пункту 1 постанови Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020 р. № 641 «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (зі змінами), відкрите обговорення відбудеться дистанційно шляхом застосування технічних засобів, зокрема відео- та аудіозв’язку 18 листопада 2020 року о 14:00.

 

Проєкт постанови НКРЕКП разом з обґрунтовуючими матеріалами оприлюднено з метою одержання зауважень і пропозицій шляхом розміщення на офіційному вебсайті НКРЕКП в мережі Інтернет /storage/app/uploads/public/61a/e9e/0fe/61ae9e0fe8434795543581.pdf .

 

Зауваження та пропозиції слід надсилати на адресу: Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, 03057, м. Київ, вул. Смоленська, 19; e-mail: Kirilenko@nerc.gov.ua (надіслати обов’язково у форматі Word та у форматі PDF). Контактна особа: Кириленко Ірина Павлівна, тел. (044) 204-48-88.

 

Зауваження та пропозиції до оприлюднених матеріалів від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються до 16 листопада 2020 року у письмовому та електронному вигляді.

 

Заявки для участі у відкритому обговоренні проєкту рішення НКРЕКП приймаються до 16 листопада 2020 року (включно) в письмовому та електронному вигляді за адресою: Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, вул. Смоленська, 19, м. Київ, 03057, e-mail: Utmelidze@nerc.gov.ua .


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux