Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Оприлюднюється проект постанови щодо внесення змін до деяких постанов НКРЕКП (схвалення тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання для потреб населення)
Опубліковано 16 березня 2018 року о 13:55



На засіданні Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, що проводилося у формі відкритого слухання 13 березня 2018 року, схвалено проект постанови «Про внесення змін до деяких постанов НКРЕКП». 

 

На виконання вимог Порядку проведення відкритого обговорення проектів рішень Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, затвердженого постановою від 30.06.2017 № 866, НКРЕКП повідомляє щодо проведення відкритого обговорення проекту постанови НКРЕКП «Про внесення змін до деяких постанов НКРЕКП».

 

Проект постанови НКРЕКП про схвалення тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання для потреб населення для ліцензіатів НКРЕКП: ТзОВ НВП «Енергія-Новояворівськ», ТзОВ «Енергія-Новий Розділ», ЛКП «Залізничнетеплоенерго», КПТМ «Черкаситеплокомуненерго» Черкаської міської ради», ПАТ «Черкаське хімволокно», Львівське міське КП «Львівтеплоенерго» оприлюднюється з метою одержання зауважень і пропозицій шляхом розміщення на офіційному веб-сайті НКРЕКП в мережі Інтернет http://www.nerc.gov.ua/data/filearch/Proekty/2018/pr_119/pr_119-2018.pdf . 

 

Зауваження та пропозиції до оприлюднених матеріалів від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань для ТзОВ НВП «Енергія-Новояворівськ», ТзОВ «Енергія-Новий Розділ», КПТМ «Черкаситеплокомуненерго» Черкаської міської ради», ПАТ «Черкаське хімволокно» приймаються до 16 квітня 2018 року у письмовому та/або електронному вигляді за адресою: Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, вул. Смоленська 19, м. Київ, 03057; e-mail: Magdalina@nerc.gov.ua , контактна особа: Магдаліна-Кисляченко Аліна Станіславівна, тел. (044) 207-19-27.

 

Відкрите обговорення проекту постанови НКРЕКП «Про внесення змін до деяких постанов НКРЕКП» для ТзОВ НВП «Енергія-Новояворівськ», ТзОВ «Енергія-Новий Розділ», КПТМ «Черкаситеплокомуненерго» Черкаської міської ради», ПАТ «Черкаське хімволокно» відбудеться 17 квітня 2018 року о 16:30 в приміщенні Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг за адресою: вул. Смоленська 19, каб. 123, м. Київ, 03057.


Заявки для участі у відкритому обговоренні проекту рішення НКРЕКП приймаються до 13 квітня 2018 року в письмовому та/або електронному вигляді за адресою: Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, вул.. Смоленська, 19, м . Київ, 03057; e-mail: Magdalina@nerc.gov.ua .

 

Зауваження та пропозиції до оприлюднених матеріалів від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань для ЛКП «Залізничнетеплоенерго» та ЛМКП «Львівтеплоенерго» приймаються до 16 квітня 2018 року у письмовому та/або електронному вигляді за адресою: Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, вул. Смоленська 19, м. Київ, 03057; e-mail: Magdalina@nerc.gov.ua , контактна особа: Магдалина-Кисляченко Аліна Станіславівна, тел. (044) 207-19-27.

 

Відкрите обговорення проекту постанови НКРЕКП «Про внесення змін до деяких постанов НКРЕКП» відбудеться:

для ЛКП «Залізничнетеплоенерго» 20 квітня 2018 року о 9:00, вул. С. Петлюри, 4а (зал «Світлиця» І-й поверх), м. Львів;

для ЛМКП «Львівтеплоенерго» 20 квітня 2018 року о 11:00, вул. Данила Апостола,1, актовий зал, м. Львів.

 

Заявки для участі у відкритому обговоренні проекту рішення НКРЕКП приймаються до 13 квітня 2018 року в письмовому та/або електронному вигляді за адресою: Відділ Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, у Львівській області, 79026, м. Львів, вул. Козельницька, 3, e-mail: energo.lviv@newline.net.ua , в копії Magdalina@nerc.gov.ua .


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux