Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Оприлюднюється проект постанови щодо визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов НКРЕКП стосовно тарифів на теплову енергію для потреб населення
Опубліковано 31 жовтня 2017 року о 15:46



На засіданні Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, що проводилося у формі відкритого слухання 31 жовтня 2017 року, схвалено проект постанови «Про визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов НКРЕКП». 

 

На виконання вимог Порядку проведення відкритого обговорення проектів рішень Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, затвердженого постановою від 30.06.2017 № 866, НКРЕКП повідомляє щодо проведення відкритого обговорення проекту постанови НКРЕКП «Про визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов НКРЕКП».

 

Проект постанови НКРЕКП про визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов НКРЕКП для потреб населення для наступних підприємств: КП «Вишнівськтеплоенерго» Вишневої міської ради Києво-Святошинського району Київської області, КП «Теплоенерго» (м. Кременчук), КП «Здолбунівкомуненергія» Здолбунівської міської ради, КП «Костопількомуненергія, КП «Дубнокомуненергія» Дубенської міської ради, КП «Ромникомунтепло» РМР, КП «Шосткинський казенний завод «Імпульс», Первомайське КП «Тепломережі», КП «Теплоенерго» Лозівської міської ради Харківської області, ТОВ «НіжинТеплоМережі» оприлюднюється з метою одержання зауважень і пропозицій шляхом розміщення на офіційному веб-сайті НКРЕКП в мережі Інтернет http://www.nerc.gov.ua/storage/app/uploads/public/61a/ea3/52a/61aea352ac5f0438082786.pdf .

 

Зауваження та пропозиції до оприлюднених матеріалів від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань, приймаються до 28 листопада 2017 року у письмовому та/або електронному вигляді за адресою: Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, вул. Смоленська 19, м. Київ, 03057; e-mail: ulitich@nerc.gov.ua , контактна особа: Улітіч Анастасія Олегівна, тел. (044) 207-19-27.

 

Відкрите обговорення проекту постанови НКРЕКП «Про визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов НКРЕКП» відбудеться 29 листопада 2017 року о 16:00 в приміщенні Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг за адресою: вул. Смоленська 19, каб. 123, м. Київ, 03057.

 

Заявки для участі у відкритому обговоренні проекту рішення НКРЕКП приймаються до 27 листопада 2017 року в письмовому та/або електронному вигляді за адресою: Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, вул. Смоленська, 19, м. Київ, 03057; e-mail: ulitich@nerc.gov.ua .

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux