Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Оприлюднюється проєкт постанови, що має ознаки регуляторного акта, – зміни до змін до Кодексу газотранспортної системи, Правил постачання природного газу та Типового договору постачання природного газу постачальником «останньої надії»
Опубліковано 12 серпня 2020 року о 15:51



НАЦІОНАЛЬНА КОМІСІЯ, ЩО ЗДІЙСНЮЄ ДЕРЖАВНЕ РЕГУЛЮВАННЯ У СФЕРАХ ЕНЕРГЕТИКИ ТА КОМУНАЛЬНИХ ПОСЛУГ

 

 

ПОВІДОМЛЕННЯ 

про оприлюднення проєкту, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до деяких постанов НКРЕКП»

 

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг оприлюднює проєкт постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до деяких постанов НКРЕКП», що має ознаки регуляторного акта (проєкт постанови).

 

Зазначений проєкт постанови розроблено з метою удосконалення нормативно-правових актів, що регулюють діяльність на ринку природного газу.

 

Так, положеннями вищезазначеного проєкту постанови передбачається, зокрема внесення змін до Правил постачання природного газу, Типового договору постачання природного газу постачальником «останньої надії» та Кодексу газотранспортної системи, у частині оптимізації процедури укладання споживачем договору постачання природного газу постачальником «останньої надії» та удосконалення взаємовідносин, які виникають між споживачами природного газу та постачальником «останньої надії».

 

Крім цього, проєктом постанови запроваджуються спрощені механізми реєстрації споживача у реєстрі постачальника «останньої надії» на інформаційній платформі оператора газотранспортної системи.

 

Проєкт постанови НКРЕКП, що має ознаки регуляторного акта, разом з аналізом його впливу, обґрунтуванням та порівняльною таблицею оприлюднені з метою одержання зауважень і пропозицій шляхом розміщення на офіційному вебсайті НКРЕКП в мережі Інтернет /storage/app/uploads/public/61a/e97/cb6/61ae97cb6bd52041109863.zip .

 

Зауваження та пропозиції до проєкту рішення НКРЕКП, що має ознаки регуляторного акта, слід надсилати у письмовому та/або електронному вигляді у форматах doc, docx за формою згідно з додатком 1 Порядку проведення відкритого обговорення проектів рішень Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, затвердженого постановою НКРЕКП від 30.06.2017 № 866, на адресу:

 

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, 03057, м. Київ, вул. Смоленська, 19; e-mail: daria.yakushko@nerc.gov.ua .

 

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань та інших заінтересованих осіб приймаються до 21.08.2020 року включно, у письмовому та електронному вигляді.

 

Національна комісія, що здійснює державне регулювання

у сферах енергетики та комунальних послуг

12.08.2020


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux