Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Оприлюднюється проєкт постанови, що має ознаки регуляторного акта, – зміни до Правил постачання природного газу
Опубліковано 01 серпня 2019 року о 16:15



НАЦІОНАЛЬНА КОМІСІЯ, ЩО ЗДІЙСНЮЄ ДЕРЖАВНЕ РЕГУЛЮВАННЯ У СФЕРАХ ЕНЕРГЕТИКИ ТА КОМУНАЛЬНИХ ПОСЛУГ 

 

 

ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення проєкту, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП "Про внесення змін до Правил постачання природного газу"

 

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг оприлюднює проєкт постанови НКРЕКП «Про внесення змін до Правил постачання природного газу», що має ознаки регуляторного акта (далі – Проєкт постанови).

 

Метою прийняття Проєкту постанови є удосконалення положень Правил постачання, у частині посилення захисту прав споживачів та зменшення фінансове навантаження на споживачів природного газу, постачання яким здійснюється у рамках виконання спеціальних обов’язків, покладених Кабінетом Міністрів України на суб’єктів ринку природного газу на підставі статті 11 Закону України «Про ринок природного газу» шляхом врегулювання питання щодо здійснення постачальниками природного газу зі спеціальними обов’язками нарахування збитків споживачам у разі перевищення ними планового об'єму (обсягу) природного газу або меншого споживання підтверджених обсягів природного газу, що негативно впливає на фінансовий стан споживачів.

 

Зауваження та пропозиції до проєкту рішення НКРЕКП, що має ознаки регуляторного акта, слід надсилати у письмовому та електронному вигляді у форматах doc, docx за формою згідно з додатком 1 Порядку проведення відкритого обговорення проектів рішень Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, затвердженого постановою НКРЕКП від 30 червня 2017 року № 866, на адресу: Національна  комісія,  що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, 03057, м. Київ, вул. Смоленська, 19; e-mail: Pashuk@nerc.gov.ua.

 

Проєкт постанови, що має ознаки регуляторного акта, разом з аналізом його впливу та порівняльною таблицею оприлюднені шляхом розміщення на офіційному вебсайті НКРЕКП в мережі Інтернет http://www.nerc.gov.ua/storage/app/uploads/public/61a/e98/72c/61ae9872c4491005667040.pdf .

 

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються протягом місяця, тобто до 02 вересня 2019 року у письмовому та електронному вигляді.

 

Національна комісія, що здійснює державне регулювання

у сферах енергетики та комунальних послуг

01.08.2019


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux