Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Оприлюднюється проєкт постанови, що має ознаки регуляторного акта, – зміни до постанови НКРЕКП від 11 травня 2017 року № 624 (щодо долучення до переліку суб’єктів господарювання, що зобов’язані надавати до НКРЕКП копії фінансової звітності нових суб’єктів господарювання, що провадять господарську діяльність у сфері енергетики)
Опубліковано 17 липня 2019 року о 15:56



НАЦІОНАЛЬНА КОМІСІЯ, ЩО ЗДІЙСНЮЄ ДЕРЖАВНЕ РЕГУЛЮВАННЯ У СФЕРАХ ЕНЕРГЕТИКИ ТА КОМУНАЛЬНИХ ПОСЛУГ

 

ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення проєкту, що має ознаки регуляторного акта, постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 11 травня 2017 року № 624»

 

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, оприлюднює проєкт постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 11 травня  2017 року № 624».

 

Проєкт постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 11 травня 2017 року № 624» розроблено з метою долучення до переліку суб’єктів господарювання, що зобов’язані надавати до НКРЕКП копії фінансової звітності нових суб’єктів господарювання, що провадять господарську діяльність у сфері енергетики.


Проєкт постанови НКРЕКП, що має ознаки регуляторного акта, разом з аналізом його впливу та обґрунтуванням оприлюднені з метою отримання зауважень та пропозицій шляхом розміщення на офіційному вебсайті НКРЕКП в мережі Інтернет http://www.nerc.gov.ua/storage/app/uploads/public/61a/e98/812/61ae988126fee213278994.pdf.

 

Зауваження та пропозиції слід надсилати на адресу: Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, 03057, м. Київ, вул. Смоленська, 19, e-mail: Suhachevska@nerc.gov.ua.

 

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються до 21 серпня 2019 року включно в письмовому та/або електронному вигляді.

 

Національна комісія, що здійснює державне регулювання

у сферах енергетики та комунальних послуг

17.07.2019


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux