Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Оприлюднюється проєкт постанови, що має ознаки регуляторного акта, – зміни до Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу електричної енергії
Опубліковано 25 вересня 2020 року о 15:25



 

НАЦІОНАЛЬНА КОМІСІЯ, ЩО ЗДІЙСНЮЄ ДЕРЖАВНЕ РЕГУЛЮВАННЯ У СФЕРАХ ЕНЕРГЕТИКИ ТА КОМУНАЛЬНИХ ПОСЛУГ

 

 

ПОВІДОМЛЕННЯ 

про оприлюднення проєкту, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу електричної енергії»

 

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, розробила проєкт постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу електричної енергії», що має ознаки регуляторного акта, який був схвалений 23 вересня 2020 року.

 

Метою прийняття зазначеного проєкту постанови НКРЕКП є внесення відповідних змін до Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу електричної енергії, затверджених постановою Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 27 грудня 2017 року № 1470, зокрема, доповнення переліку документів, які подаються до заяви про отримання ліцензії здобувачем ліцензії, а саме – інформацією про підтвердження відсутності здійснення контролю за діяльністю суб’єкта господарювання, у значенні, наведеному у статті 1 Закону України «Про захист економічної конкуренції», резидентами держав, що здійснюють збройну агресію проти України у значенні, наведеному у статті 1 Закону України «Про оборону України» та уточнення визначення місця провадження ліцензованої діяльності з розподілу електричної енергії для ліцензіатів, які є власниками найбільшої (за кількістю умовних одиниць енергетичного обладнання) системи розподілу електричної енергії на території області (м. Києва).

 

Проєкт постанови НКРЕКП, що має ознаки регуляторного акта, разом з аналізом його впливу, обґрунтуванням та порівняльною таблицею оприлюднені з метою отримання зауважень та пропозицій шляхом розміщення на офіційному вебсайті НКРЕКП в мережі Інтернет http://www.nerc.gov.ua/storage/app/uploads/public/61a/e97/ac3/61ae97ac304bc183329945.zip .

 

Зауваження та пропозиції слід надсилати на адресу: Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг: 03057, м. Київ, вул. Смоленська, 19, email: sakivska@nerc.gov.ua .

 

Зауваження і пропозиції від фізичних, юридичних осіб, їх об’єднань та інших заінтересованих осіб приймаються до 13 жовтня 2020 року (включно) у письмовому або електронному вигляді.

 

Звертаємо увагу, що зауваження та пропозиції до проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, мають надаватись у формі, встановленій додатком 1 до Порядку проведення відкритого обговорення проектів рішень Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, затвердженого постановою НКРЕКП від 30.06.2017 № 866.

 

Національна комісія, що здійснює державне регулювання

у сферах енергетики та комунальних послуг

25.09.2020

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux