Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Оприлюднюється проєкт постанови, що має ознаки регуляторного акта, – зміни до Ліцензійних умов провадження господарської діяльності на ринку природного газу
Опубліковано 13 вересня 2021 року о 08:35



НАЦІОНАЛЬНА КОМІСІЯ, ЩО ЗДІЙСНЮЄ ДЕРЖАВНЕ РЕГУЛЮВАННЯ У СФЕРАХ ЕНЕРГЕТИКИ ТА КОМУНАЛЬНИХ ПОСЛУГ

 

 

ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення проєкту, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про внесення змін до Ліцензійних умов провадження господарської діяльності на ринку природного газу»

 

 

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, розробила проєкт постанови НКРЕКП «Про внесення змін до Ліцензійних умов провадження господарської діяльності на ринку природного газу», що має ознаки регуляторного акта, який був схвалений 09 вересня 2021 року.

 

Метою прийняття проєкту постанови є удосконалення діючих Ліцензійних умов провадження господарської діяльності на ринку природного газу, а саме: Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з транспортування природного газу та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу з урахуванням положень Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо окремих питань приєднання до газотранспортної або газорозподільної системи».

 

Проєкт постанови НКРЕКП, що має ознаки регуляторного акта, разом з аналізом його впливу, обргунтуванням та порівняльною таблицею оприлюднені з метою одержання зауважень і пропозицій шляхом розміщення на офіційному вебсайті НКРЕКП в мережі Інтернет http://www.nerc.gov.ua/storage/app/uploads/public/61a/e96/df8/61ae96df81af0302951529.zip .

 

Зауваження та пропозиції слід надсилати на адресу: Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, 03680, м. Київ, вул. Смоленська, 19, e-mail: Varnaliy@nerc.gov.ua .

 

Зауваження і пропозиції від фізичних, юридичних осіб, їх об’єднань та інших заінтересованих осіб приймаються до 27 вересня 2021 року (включно) у письмовому або електронному вигляді.

 

Звертаємо увагу, що зауваження та пропозиції до проєкту постанови мають надаватись відповідно до Порядку проведення відкритого обговорення проектів рішень Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, затвердженого постановою НКРЕКП від 30.06.2017 № 866.

 

Національна комісія, що здійснює державне регулювання

у сферах енергетики та комунальних послуг

13.09.2021


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux