Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Оприлюднюється проєкт постанови, що має ознаки регуляторного акта, – зміни до Кодексу газотранспортної системи, Кодексу газорозподільних систем та Типового договору транспортування природного газу
Опубліковано 14 лютого 2020 року о 13:46



НАЦІОНАЛЬНА КОМІСІЯ, ЩО ЗДІЙСНЮЄ ДЕРЖАВНЕ РЕГУЛЮВАННЯ У СФЕРАХ ЕНЕРГЕТИКИ ТА КОМУНАЛЬНИХ ПОСЛУГ

 

 

ПОВІДОМЛЕННЯ 

про оприлюднення проєкту, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про внесення змін до деяких постанов НКРЕКП»

 

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, оприлюднює проєкт постанови НКРЕКП «Про внесення змін до деяких постанов НКРЕКП», що має ознаки регуляторного акта (проєкт постанови).

 

Метою зазначеного проєкту постанови є врегулювання взаємовідносин між Операторами ГРМ та Оператором ГТС щодо особливостей обліку природного газу у точках входу та точках виходу та порядку приймання-передачі природного газу (визначення переліку комерційних вузлів обліку газу, фактично встановлених у пунктах приймання-передачі газу та реквізитів Актів розмежування балансової належності газопроводів та експлуатаційної відповідальності сторін).

 

Крім цього, зазначеним проєктом постанови передбачається удосконалення положень Типового договору транспортування природного газу, зокрема у частині виключення Додатка 3 «Перелік комерційних вузлів обліку газу, фактично встановлених у пунктах приймання-передачі газу».

 

Проєкт постанови НКРЕКП, що має ознаки регуляторного акта, разом з аналізом його впливу, обґрунтуванням та порівняльною таблицею оприлюднені з метою отримання зауважень та пропозицій шляхом розміщення на офіційному вебсайті НКРЕКП в мережі Інтернет /storage/app/uploads/public/61a/e98/162/61ae981628066371550033.pdf .

 

Зауваження та пропозиції до проєкту рішення НКРЕКП, що має ознаки регуляторного акта, слід надсилати у письмовому та електронному вигляді у форматах doc, docx за формою згідно з додатком 1 Порядку проведення відкритого обговорення проєктів рішень Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, затвердженого постановою НКРЕКП від 30.06.2017 № 866, на адресу:

 

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, 03057, м. Київ, вул. Смоленська, 19; e-mail: Mkrtchian@nerc.gov.ua .

 

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань та інших заінтересованих осіб приймаються до 24.02.2020 включно, у письмовому та електронному вигляді.

 

Національна комісія, що здійснює державне регулювання

у сферах енергетики та комунальних послуг

 

14.02.2020


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux