Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Оприлюднюється проект постанови, що має ознаки регуляторного акта, – зміни до Кодексу газосховищ та затвердження Змін до Типового договору зберігання (закачування, відбору) природного газу
Опубліковано 23 серпня 2018 року о 15:14



НАЦІОНАЛЬНА КОМІСІЯ, ЩО ЗДІЙСНЮЄ ДЕРЖАВНЕ РЕГУЛЮВАННЯ У СФЕРАХ ЕНЕРГЕТИКИ ТА КОМУНАЛЬНИХ ПОСЛУГ

 

 

ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення проекту, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про внесення змін до Кодексу газосховищ та затвердження Змін до Типового договору зберігання (закачування, відбору) природного газу»

 

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг оприлюднює проект постанови НКРЕКП «Про внесення змін до Кодексу газосховищ та затвердження Змін до Типового договору зберігання (закачування, відбору) природного газу», що має ознаки регуляторного акта (далі – Проект постанови).

 

Зазначений Проект постанови розроблено з метою врегулювання відносин між оператором газосховищ та замовниками послуг зберігання в частині надання послуг зберігання природного газу, який має митний статус іноземного товару, у митному режимі митного складу, забезпечення інтеграції з ринками природного газу держав – сторін Енергетичного Співтовариства, у тому числі шляхом створення регіональних ринків природного газу та міжнародного газового хабу в Україні.

 

Проектом постанови передбачається внесення змін до Кодексу газосховищ, затвердженого постановою НКРЕКП від 30.09.2015 № 2495, та Типового договору зберігання (закачування, відбору) природного газу, затвердженого постановою НКРЕКП від 30.09.2015 № 2499.

 

Зауваження та пропозиції до проекту рішення НКРЕКП, що має ознаки регуляторного акта, слід надсилати у письмовому та/або електронному вигляді у форматах doc, docx за формою згідно з додатком 1 Порядку проведення відкритого обговорення проектів рішень Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, затвердженого постановою НКРЕКП від 30.06.2017 № 866, на адресу: Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, 03057, м. Київ, вул. Смоленська, 19; e-mail: Prishchenko@nerc.gov.ua.

 

Проект постанови, що має ознаки регуляторного акта, разом з аналізом його впливу та порівняльною таблицею оприлюднені шляхом розміщення на офіційному веб-сайті НКРЕКП в мережі Інтернет http://www.nerc.gov.ua/data/filearch/Proekty/2018/pr_254/pr_254-2018.pdf.

 

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються протягом місяця, тобто до 25 вересня 2018 року у письмовому та електронному вигляді».

 

Національна комісія, що здійснює державне регулювання

у сферах енергетики та комунальних послуг

23.08.2018


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux