Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Оприлюднюється проект постанови, що має ознаки регуляторного акта, – зміна до Порядку визначення відрахувань коштів на поточні рахунки постачальників електричної енергії за регульованим тарифом та на поточний рахунок із спеціальним режимом використання оптового постачальника електричної енергії
Опубліковано 26 вересня 2017 року о 15:33



НАЦІОНАЛЬНА КОМІСІЯ, ЩО ЗДІЙСНЮЄ ДЕРЖАВНЕ РЕГУЛЮВАННЯ У СФЕРАХ ЕНЕРГЕТИКИ ТА КОМУНАЛЬНИХ ПОСЛУГ

 

 

ПОВІДОМЛЕННЯ 

про оприлюднення проекту, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про внесення зміни до Порядку визначення відрахувань коштів на поточні рахунки постачальників електричної енергії за регульованим тарифом та на поточний рахунок із спеціальним режимом використання оптового постачальника електричної енергії»

 

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, розробила проект постанови «Про внесення зміни до Порядку визначення відрахувань коштів на поточні рахунки постачальників електричної енергії за регульованим тарифом та на поточний рахунок із спеціальним режимом використання оптового постачальника електричної енергії».


Прийняття зазначеного проекту постанови НКРЕКП дозволить забезпечити стабільну роботу об’єднаної енергетичної системи, зокрема можливість виконання постачальниками електричної енергії за регульованим тарифом своїх поточних фінансових зобов’язань, а також виконання ДП «Енергоринок» своїх зобов’язань перед енергогенеруючими компаніями у частині забезпечення поточних розрахунків за відпущену ними електричну енергію.


Зауваження та пропозиції слід надсилати на адреси: Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, 03057, м. Київ, вул. Смоленська, 19; е-mail: Kirilenko@nerc.gov.ua.


Проект регуляторного акта та аналіз його впливу оприлюднені шляхом розміщення на офіційному веб-сайті НКРЕКП у мережі Інтернет http://www.nerc.gov.ua/storage/app/uploads/public/61a/e99/acc/61ae99acc906b208584518.pdf .


Зауваження та пропозиції від інших органів державної влади, фізичних та юридичних осіб, їх об'єднань та інших заінтересованих осіб приймаються до 26 жовтня 2017 року у письмовому та електронному вигляді.

 

Національна комісія, що здійснює державне регулювання

у сферах енергетики та комунальних послуг

26.09.2017


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux