Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Оприлюднюється проект постанови, що має ознаки регуляторного акта, – Правила управління обмеженнями та порядок розподілу пропускної спроможності міждержавних перетинів
Опубліковано 06 жовтня 2017 року о 17:20



 

НАЦІОНАЛЬНА КОМІСІЯ, ЩО ЗДІЙСНЮЄ ДЕРЖАВНЕ РЕГУЛЮВАННЯ У СФЕРАХ ЕНЕРГЕТИКИ ТА КОМУНАЛЬНИХ ПОСЛУГ

 

 

ПОВІДОМЛЕННЯ 

про оприлюднення проекту, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження Правил управління обмеженнями та порядку розподілу пропускної спроможності міждержавних перетинів»

 

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, розробила проект постанови «Про затвердження Правил управління обмеженнями та порядку розподілу пропускної спроможності міждержавних перетинів».

 

Відповідно до Розділу XVII «Прикінцеві та перехідні положення» Закону України «Про ринок електричної енергії» Регулятор протягом дев’яти місяців з дня набрання чинності цим Законом має затвердити правила управління обмеженнями та порядок розподілу пропускної спроможності міждержавних перетинів.

 

З огляду на зазначене, з метою виконання зазначених вище вимог Закону України Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, розроблено проект постанови НКРЕКП «Про затвердження Правил управління обмеженнями та порядку розподілу пропускної спроможності міждержавних перетинів», прийняття якого дозволить:

 

- забезпечити рівні можливості для доступу до ринку пропускної спроможності міждержавних електричних мереж;

 

- визначити прозору процедуру управління обмеженнями та розподілу пропускної спроможності міждержавних перетинів;

 

- визначити порядок оприлюднення інформації щодо пропускної спроможності міждержавних перетинів.

 

Проект постанови НКРЕКП, що має ознаки регуляторного акта, разом з аналізом його впливу та обґрунтуванням оприлюднені з метою одержання зауважень і пропозицій шляхом розміщення на офіційному веб-сайті НКРЕКП в мережі Інтернет http://www.nerc.gov.ua/storage/app/uploads/public/61a/e99/a16/61ae99a16cb0b468114580.pdf .

 

Зауваження та пропозиції слід надсилати на адресу: Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, 03057, м. Київ, вул. Смоленська, 19; e-mail: Fedorko@nerc.gov.ua , Butovsky@nerc.gov.ua.

 

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються до 06.11.2017 у письмовому та/або електронному вигляді.

 

Національна комісія, що здійснює державне регулювання

у сферах енергетики та комунальних послуг

06.10.2017

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux