Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Оприлюднюється проект постанови, що має ознаки регуляторного акта, – Порядок складання та ведення НКРЕКП реєстру суб’єктів природних монополій
Опубліковано 04 вересня 2017 року о 11:34



НАЦІОНАЛЬНА КОМІСІЯ, ЩО ЗДІЙСНЮЄ ДЕРЖАВНЕ РЕГУЛЮВАННЯ У СФЕРАХ ЕНЕРГЕТИКИ ТА КОМУНАЛЬНИХ ПОСЛУГ

 

 

ПОВІДОМЛЕННЯ 

про оприлюднення проекту, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження Порядку складання та ведення НКРЕКП реєстру суб’єктів природних монополій»

 

Відповідно до статті 2 Закону України «Про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг» Регулятор здійснює державне регулювання, моніторинг та контроль за діяльністю суб’єктів господарювання у сферах енергетики та комунальних послуг.

 

На виконання положень Закону України «Про природні монополії» Антимонопольним комітетом України розпорядженням від 28.11.2012 № 874-р затверджено Порядок складання та ведення зведеного переліку суб'єктів природних монополій.

 

З метою забезпечення внесення відповідних даних про суб’єктів природних монополій у відповідних сферах до реєстру, НКРЕКП було розроблено проект постанови «Про затвердження Порядку складання та ведення НКРЕКП реєстру суб’єктів природних монополій», яким врегульовується питання щодо порядку формування НКРЕКП реєстру, обсягу відомостей про суб’єктів природних монополій, які отримали ліцензії на право провадження господарської діяльності у відповідних сферах, державне регулювання яких здійснюється НКРЕКП та обласними, Київською міською державними адміністраціями, строки розміщення вказаних відомостей на сайті та подання їх до Антимонопольного комітету України.

 

Проект постанови НКРЕКП, що має ознаки регуляторного акта, разом з аналізом його впливу та обґрунтуванням оприлюднені з метою одержання зауважень і пропозицій шляхом розміщення на офіційному веб-сайті НКРЕКП в мережі Інтернет http://www.nerc.gov.ua/storage/app/uploads/public/61a/e99/c19/61ae99c195301850420290.pdf .

 

Зауваження та пропозиції слід надсилати на адресу: Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, 03057, м. Київ, вул. Смоленська, 19; e-mail: solovei@nerc.gov.ua .

 

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються до 06.10.2017 у письмовому та/або електронному вигляді.

 

Національна комісія, що здійснює державне регулювання

у сферах енергетики та комунальних послуг

04.09.2017


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux