Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Оприлюднюється проект постанови, що має ознаки регуляторного акта, – Порядок розроблення та подання на затвердження планів розвитку систем розподілу та інвестиційних програм операторів систем розподілу
Опубліковано 22 червня 2018 року о 12:07



 

НАЦІОНАЛЬНА КОМІСІЯ, ЩО ЗДІЙСНЮЄ ДЕРЖАВНЕ РЕГУЛЮВАННЯ У СФЕРАХ ЕНЕРГЕТИКИ ТА КОМУНАЛЬНИХ ПОСЛУГ 

 

 

ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення проекту, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження Порядку розроблення та подання на затвердження планів розвитку систем розподілу та інвестиційних програм операторів систем розподілу»

 

Відповідно до пункту 4 статті 50 Закону України «Про ринок електричної енергії» НКРЕКП має затвердити Порядок розроблення та подання на затвердження планів розвитку систем розподілу та інвестиційних програм операторів систем розподілу.

 

Згідно з пунктом 17 розділу 17 «Прикінцеві та перехідні положення» Закону України «Про ринок електричної енергії» НКРЕКП необхідно протягом дванадцяти місяців з дня набрання чинності Законом забезпечити прийняття та затвердження серед інших документів Порядок розроблення та подання на затвердження планів розвитку систем розподілу та інвестиційних програм.

 

У зв’язку із вищезазначеним, Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, розроблено проект постанови НКРЕКП «Про затвердження Порядку розроблення та подання на затвердження планів розвитку систем розподілу та інвестиційних програм операторів систем розподілу».

 

Вказаний проект постанови має ознаки регуляторного акта, у зв’язку з чим, згідно із статтею 15 Закону про НКРЕКП, він має бути оприлюднений на офіційному веб-сайті НКРЕКП з метою одержання зауважень і пропозицій.

 

Проект постанови встановлює процедуру формування, подання, розгляду, схвалення та виконання планів розвитку систем розподілу та інвестиційних програм операторів систем розподілу.

 

Також визнається такою, що втратила чинність постанова Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики, від 13.12.2012 № 1627 «Про затвердження Порядку формування інвестиційних програм ліцензіатів з передачі та постачання електричної енергії».

 

Запропоновані проектом постанови норми дозволять забезпечити реалізацію положень Закону України «Про ринок електричної енергії» щодо впровадження нової моделі ринку електричної енергії.

 

Проект постанови НКРЕКП, що має ознаки регуляторного акта, разом з аналізом його впливу та обґрунтуванням оприлюднені з метою одержання зауважень і пропозицій шляхом розміщення на офіційному веб-сайті НКРЕКП в мережі Інтернет за посиланням http://www.nerc.gov.ua/data/filearch/Proekty/2018/pr_175/pr_175-2018.pdf .

 

Зауваження та пропозиції до проекту рішення НКРЕКП, що має ознаки регуляторного акта, подаються у письмовому та електронному вигляді на адресу: Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, вул. Смоленська 19, м. Київ, 03057; e-mail: pustovojtov@nerc.gov.ua , у форматах *.doc за формою згідно з додатком 1 до Порядку проведення відкритого обговорення проектів рішень Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, затвердженого постановою НКРЕКП від 30.06.2017 № 866.

 

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються до 23.07.2018 включно у письмовому та/або електронному вигляді.

 

Національна комісія, що здійснює державне регулювання

у сферах енергетики та комунальних послуг

22.06.2018

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux