Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Оприлюднюється проєкт постанови Кабінету Міністрів України «Про забезпечення проведення розрахунків за послуги розподілу природного газу»
Опубліковано 09 вересня 2021 року о 16:35



Повідомлення про оприлюднення проєкту  постанови Кабінету Міністрів України «Про забезпечення проведення розрахунків за послуги розподілу природного газу»

 

1. Розробник:

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг.

 

2. Стислий виклад змісту проєкту:

Проєкт постанови Кабінету Міністрів України «Про забезпечення проведення розрахунків за послуги розподілу природного газу» (далі – проєкт постанови, регуляторний акт) розроблено Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, на виконання вимог Закону України «Про заходи, спрямовані на подолання кризових явищ та забезпечення фінансової стабільності на ринку природного газу».

 

Метою прийняття проєкту постанови є врегулювання проблеми погашення операторами газорозподільних систем заборгованості перед оператором газотранспортної системи за договорами про надання послуг транспортування природного газу та забезпечення можливості стабільного та беззбиткового функціонування оператора газотранспортної системи для виконання ним зобов’язань щодо утримання в належному стані та розвитку газотранспортної системи з метою задоволення очікуваного попиту суб’єктів ринку природного газу на послуги транспортування природного газу.

 

3. Спосіб оприлюднення проєкту регуляторного акта:

Проєкт постанови та аналіз регуляторного впливу розміщено на офіційному вебсайті Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, у мережі Інтернет http://www.nerc.gov.ua/storage/app/uploads/public/61a/e9c/36e/61ae9c36e0bf7796601910.zip .

 

4. Строк, протягом якого приймаються зауваження та пропозиції від інших органів державної влади, фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань:

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються протягом місяця з дати оприлюднення до 11 жовтня 2021 року (включно) в паперовому або електронному вигляді.

 

5. Зауваження та пропозиції направляти на адресу:

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг: 03057, м. Київ, вул. Смоленська, 19, тел. (044) 204-48-63, email: chernih@nerc.gov.ua .


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux