Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Оприлюднюється повторно проект регуляторного акта - Зміни до Правил користування електричною енергією
Опубліковано 12 червня 2015 року о 14:35



НАЦІОНАЛЬНА КОМІСІЯ, ЩО ЗДІЙСНЮЄ ДЕРЖАВНЕ РЕГУЛЮВАННЯ У СФЕРАХ ЕНЕРГЕТИКИ ТА КОМУНАЛЬНИХ ПОСЛУГ

 

 

 

ПОВІДОМЛЕННЯ

про повторне оприлюднення проекту регуляторного акта – постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Правил користування електричною енергією»

 

Проект постанови НКРЕКП "Про затвердження Змін до Правил користування електричною енергією" розроблено Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, відповідно до Закону України "Про електроенергетику", Указу Президента України від 10 вересня 2014 року № 715 "Про затвердження Положення про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг" та на виконання Указу Президента України від 14 листопада 2014 року № 876 "Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 4 листопада 2014 року "Про стан забезпечення енергетичної безпеки держави та невідкладні заходи щодо сталого проведення опалювального сезону 2014/15 року".

 

Проектом передбачається введення в дію системи попередньої оплати за спожиту електричну енергію усіма категоріями споживачів. При цьому, питання забезпечення стягнення заборгованості з ТЕЦ та ТЕС за спожиту ними електричну енергію не потребує внесення будь-яких змін до ПКЕЕ, оскільки, враховуючи особливість роботи ТЕЦ та ТЕС, спожита ними на власні потреби електрична енергія сальдується з виробленою ними електричною енергією.

 

За результатами отриманих від зацікавлених сторін зауважень та пропозицій Комісією були внесені відповідні зміни до Проекту постанови.

 

Додаткові витрати для впровадження запропонованого регуляторного акта не потребуються.

 

Враховуючи наведене, НКРЕКП оприлюднює шляхом розміщення на офіційному веб-сайті НКРЕКП www.nerc.gov.ua в мережі Інтернет доопрацьований раніше опублікований проект регуляторного акта – постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Правил користування електричною енергією» із внесеними змінами. Заархівований файл pr_32-1.zip скачати тут.

 

Національна комісія, що здійснює державне регулювання

у сферах енергетики та комунальних послуг

12.06.2015


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux