Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Оприлюднюється доопрацьований проект регуляторного акта - Порядок здійснення процедури сертифікації оператора газотранспортної системи
Опубліковано 15 березня 2016 року о 17:00



НАЦІОНАЛЬНА КОМІСІЯ, ЩО ЗДІЙСНЮЄ ДЕРЖАВНЕ РЕГУЛЮВАННЯ У СФЕРАХ ЕНЕРГЕТИКИ ТА КОМУНАЛЬНИХ ПОСЛУГ

 

 

 

ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення доопрацьованого проекту регуляторного акта – постанови НКРЕКП «Про затвердження Порядку здійснення процедури сертифікації оператора газотранспортної системи»

 

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, у зв’язку з надходженням пропозицій від Секретаріату Енергетичного Співтовариства доопрацювала проект постанови НКРЕКП «Про затвердження Порядку здійснення процедури сертифікації оператора газотранспортної системи» (далі – Проект постанови).

 

Метою прийняття Проекту постанови є встановлення вичерпних вимог до повідомлень, документів, даних та інформації, що надається суб’єктом господарювання, який подає запит на сертифікацію; процедуру сертифікації; розмір та порядок стягнення плати; особливості сертифікації; строк дії рішення про сертифікацію та процедуру повторного проведення процедури сертифікації за здійснення сертифікації та виконання вимог Закону України «Про ринок природного газу».

 

Проект регуляторного акту та аналіз регуляторного впливу було оприлюднено  шляхом розміщення на офіційному сайті НКРЕКП.

 

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймалися до 08 лютого 2016 року у письмовому або електронному вигляді на адреси:

 

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, 03057, м. Київ, вул. Смоленська, 19; e-mail: Antonyk@nerc.gov.ua;

 

Державна регуляторна служба України, 01011, м. Київ, вул. Арсенальна, 9/11; e-mail: inform@dkrp.gov.ua».

 

Враховуючи наведене, НКРЕКП оприлюднює шляхом розміщення на офіційному веб-сайті НКРЕКП www.nerc.gov.ua в мережі Інтернет доопрацьований раніше опублікований проект регуляторного акта – постанови НКРЕКП «Про затвердження Порядку здійснення процедури сертифікації оператора газотранспортної системи». Заархівований файл pr_121-1.zip скачати тут.

 

Національна комісія, що здійснює державне регулювання

у сферах енергетики та комунальних послуг

15.03.2016


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux